V ZDA strmoglavilo vojaško letalo, nesreče ni preživel nihče

(foto: epa)

Ponedeljkovo popoldne je zaznamovala tragična nesreča. V ameriški zvezni državi Mississippi je prišlo do strmoglavljenja ameriškega vojaškega letala KC-130. Življenje je izgubilo vseh 16 oseb, ki so bili na krovu letala.

Do nesreče je prišlo okoli 16. ure po lokalnem času. V nesreči pa so umrli vsi pripadniki ameriških marincev. Preživelih ni bilo. Guverner zvezne države Mississippi, Phil Bryant, je dogodek že označil za tragedijo in ob tem dodal, da “naši možje in žene vsak dan tvegajo lastna življenja v zagotavljanju naše svobode”, ter ljudi pozval, naj se mu pridružijo pri molitvi za vse, ki jih je nesreča prizadela.

Letalo je strmoglavilo na sojino polje, 160 km severno od prestolnice Jackson. Podrobnosti o vzrokih strmoglavljanja še niso znane. Gasilci pa naj bi se pri gašenju soočali z več eksplozijami.

U. V.

 • Smrt Janšizmu in Janšistom

  Take novice so mi všeč. Polepša dan. Pač 16 ameriških đihadistov manj nč hudga

  • Diverzant

   Verjetno tudi verjames da je zemlja ravna?kajne?zal je taksnih majmunov kot si ti vedno vec “ampak se mi prav nic ne smilite.

  • dob

   Bedak.
   Evropejci (in še posebej Balkanci) so začeli vse vojne, vendar nobene niso znali sami končati! A veš kaj pomeni nobene? To pomeni NITI ENE. Pa vse so sami začeli.

   Brez Američanov, ki so vse naše vojne končali, bi te še zdaj trajale.

  • dob

   Kaj za pisanje neumnosti po forumih uporabljaš ruski računalnik Oknička ali Mekintošičenkoff?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!