Ženska v šoku posiljevalcu z nožem odgriznila polovico jezika

Foto: iStock

Napadalec z nožem, ki je nameraval posiliti žensko na njenem domu, zagotovo ni pričakoval, da bo ostal brez polovice jezika, po tem ko jo poskušal poljubiti, so razkrili južnoafriški policijski viri. 

Spolni napadalec je pristal v šoku, ko se je njegova 38-letna žrtev ubranila in svoje zobe zarila globoko v njegov jezik. Tiskovni predstavnik južnoafriške policije je dejal, da je usta domnevnega 23-letnega posiljevalca zalila kri, zato je začel kričati, na postelji pa je bilo mogoče najti polovico njegovega odgriznjenega jezika.

Foto: iStock

Moški je v šoku pobegnil
Policisti, ki so se znašli na prizorišču v vasi Reitz, so povedali, da so napadalca poslali v lokalno bolnišnico, da ne bi izkrvavel. Prekrit je bil s krvjo in je čakal na operacijo poškodovanega jezika. Tiskovni predstavnik policije Zweli Mohobeleli je povedal, da je moški izvedel napad z nožem, toda žrtev se mu je uprla in je z zobmi zagrabila njegov jezik ter ga močno ugriznila. “Ugriznila ga je tako močno, da je kos njegovega jezika odletel, zato je v šoku pobegnil in del jezika pustil za seboj, nato pa so ga policisti ujeli in ga odpeljali v bolnišnico.”

Policija je iz oblačil napadalca pobrala forenzične sledove, z namenom, da bo te lahko uporabila na sojenju v primeru obtožbe domnevnega posilstva.

N. Ž.

 • Zgornji

  HEH, SPOSOBNA BEJBA … !!! ! !!! :-)) :-D
  MAAALO JE DANDANES TAKŠNIH POGUMNIH IN SPOSOBNIH ŽENSK NA TEMU POKVARJENEMU PLANETU !!! ! !!!
  IN, ZAKAJ BEDNIKI POKVARJENI RABIJO “FORENZIČNE SLEDOVE” , KO PA SAMO POGLEDAJO TEMU KOZLU POHOTNEMU POKVARJENEMU ZLOBNEMU V NJEGOV GOBEC IN POGLEDAJO ČE IMA ŠE PRIŠIT JEZIK !!! ??? !!!

  • Franc Šink

   Za politika je to katastrofa.

 • Tanja Larsson

  Mogoče bi bilo bolje, če bi zahteval oralni seks kot DSK. Mislim, da je oralni seks za posiljevalca najbolj nevaren, predvsem, če je žrtev v sorodu s Štefkotom od Gašperja Tiča. Mislim, da ga bodo odpeljali na forenziko.

 • Zgornji

  NIČ NI BILA V ŠOKU, … TEMVEČ JE BILA KAR PAMETNA, … PA ČEPRAV ČRNSKA SESTRA .

 • devote

  primitivne dvonoge opice rabijo socializacijo. če ne gre zlepa , gre zgrda.

 • Franc Šink

  Jezik ali K…ac.V obeh slučajih bi ostal brez polovice.

 • tarantela

  A ne grizejo z zobmi? …z nožem odgriznila jezik…

 • tramal

  Pravična kazen.

 • Morala

  To je pravična kazen…še kaj drugega bi mu odgriznila…

 • samsara

  Jo stakne nazadnje, ki bla mu je kos.
  Bravo ženska!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!