13. protivladni protest bojda za pravice žensk, politkolesarska eminenca pa z vsemi topovi na organizatorico protestov

Datum:

Panika globoke države in tranzicijske levice je vedno večja. V seriji člankov smo s pomočjo žvižgačev in komentarjev protestnikov na družabnih omrežij razkrili in razkrinkali politično lutko v rokah Socialnih demokratov in Levice, angelskega režiserja Jašo Jenulla. Sedaj so sile dolgoletnih vladajočih strank aktivirale nekdanjega člana Golobičevega Zaresa, influencerja Ronija Kordiša, ki je na svojem blogu Had hujskaško napadel protestnico Tjašo Prošek.

“Samooklicana organizatorka se je pač odločila, da ji pripada ta naziv in sedaj se z vsemi silami trudi, da bi diskreditirala tiste zaradi katerih ljudje pridejo na ulice in ki imajo dejansko pred seboj nek cilj. Glede na to, da me je v zadnji fb objavi omenjala, je mogoče čas za drugi pogled na vse skupaj. In ob tem zelo preprosto vprašanje – zakaj ima Nova24 in Demokracija tako rada Tjašo Prošek? Zakaj jo imajo radi anti5G in antivakserji?,” je v uvodu zapisal Roni Kordiš v svoji kolumni Zakaj ima Nova24 rada Tjašo Prošek /mojih pet centov na poskus uzurpacije protestov.

V nadaljevanju je romantično opisal uporniškega junaka tranzicijske levice Jašo Jenulla. Kordiš je v svojem zapisu dokazal, da ni pripravljen na  izmenjavo različnih demokratičnih stališč, ki prevladujejo v naši družbi. Demokracijo si razlaga zelo po svoje. Za njega na protestih pride v poštev le udrihanje po vladajoči politiki in predsedniku vlade Janezu Janši. V svojem zapisu tega niti ne skriva. “Sam menim, da na takšne proteste ne sodijo “teorije zarote o Billu Gatesu”, saj vsakogar, ki ima vsaj nekaj “soli v glavi” takšne stvari odvrnejo od protestov,” zapiše Kordiš.

Kordiš podpira nasilje nad policisti in protiustavno rušenje oblasti

Roni Kordiš zapiše, da ga je med drugim prosila Tjaša Prošek za pomoč, a je odklonil. Naši žvižgaški viri so nam povedali ime osebe, ki jo je predlagal Kordiš Proškovi in njenim protestniškim zaveznikom. A so se odločili, da zaradi močnih političnih vez te osebe s političnimi strankami tranzicijske levice, odklonijo sodelovanje. Izdamo vam lahko, da se ta oseba v zadnjih tednih redno pojavlja ob Jenullu. V preteklosti smo o tej osebi razkrili, da je s svojim sodelovanjem v različnih nevladnih organizacijah, slovenske davkoplačevalce stala na milijone evrov.

Naslov kolumne plačanca tranzicijske levice Ronija Kordiša-Had. (Foto: Posnetek zaslona, Had.si/blog)

Javni spor je eskaliral zaradi Jaše Jenulla, ki je o Tjaši Prošek na Facebooku zapisal, da je patološka lažnivka. Sam ni prenehal z diskreditacijami na račun Proškove, ko jo je označil za janšistko in ji zaupanje kratil z eno izmed videokonferenc Socialnih demokratov. Sledil je šokanten zapis Opazovalke, ki ga je delil nečak Ivana Matija Mačka Tomaž Jakhel, v katerem je bila razkrita vsa resnica ozadja delovanja Jaše Jenulla in njegovih pomagačev.

Med drugim je bilo izpostavljeno, da sta Jaša Jenull in Vuk Čosić zlorabila zbrani protestniški denar, sodelovanje Jenulla s slovenskimi pripadniki Antife in sprožanje nasilnih konfliktov s policijo. Očitali so mu tudi, da ne dopušča vsakemu protestniku, da bi izrazil demokratično stališče. Viri in javne objave na družbenih omrežij so razkrili, da za protestom odločno stojijo Socialni demokrati in Levica. Jenullov polbrat Lan Jenull  je član stranke Levica. Vsa ta vprašanja smo zastavili belemu možu v pajkicah, a na naša vprašanja še vedno ni odgovoril. Vsakemu bralcu pa prepuščamo odločitev, kaj pomeni molk sina tožilca Hinka Jenulla.

Foto: Facebook

Jaša Jenull s svojimi ljudskimi skupščinami poziva k protiustavni rušitvi oblasti. Ne pozabimo, vardist Andrej Šiško je zaradi igranja kavbojev in Indijancev v slovenskih gozdovih odšel odsedet zaporno kazen. Vendar, kot smo razkrili, za njim stojijo dominantni mediji v rokah levega gospodarskega in političnega omrežja. Tako se je na socialnih posnetkih znašel posnetek, kako je Jenull dajal napotke novinarki 24ur Katarini Matejčič glede vsebine njenega prispevka.

Jaša Jenull in njegova druščina v rokah tranzicijske levice so del problema, ne rešitve

Koliko kritja ima Jenull se opazi tudi v medijih Mladina, Dnevnik, Delo, Večer, RTV Slovenija in POP TV, ki o naših odkritjih niso črhnili niti besede. S tem se dokazujejo naše trditve, da je vsem zgoraj naštetim medijem v interesu zrušitev sedanje vlade, ne glede na ceno. S tem pa le podpirajo politiko tranzicijske levice, ki je bila na oblasti v času samostojne Slovenije 25 let. Zato so Jaša Jenull, Vuk Čosić, Janez Stariha, stranke tranzicijske levice del problema, ne rešitve.

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...