91-letnik izgubil oblast nad vozilom, trčil v drevo in na kraju podlegel poškodbam

Datum:

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno-komunikacijski center prejel 406 klicev, 156 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 49 nanašalo  na  kriminaliteto, 37 na javni red in mir ter 53 na prometno varnost.

                   

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali 5 tatvin, 13 vlomov (v   sedmih  primerih  je  ostalo  pri  poskusu)  in  8  primerov poškodovanja tuje stvari.

Pri  prometni  varnosti  so  obravnavali  11  prometnih nesreč z materialno škodo, nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami in nesrečo, v kateri je umrl voznik  osebnega vozila. Večkratnima kršiteljema cestno prometnih predpisov so zasegli vozili.

Glede  javnega  reda  in miru so intervenirali 11-krat na javnem kraju in 5-krat v zasebnem prostoru.

Med opravljanjem nalog  varovanja  državne meje niso zaznali nedovoljenih prehodov državne meje.

Vlomi:
V  centru Ljubljane je neznani storilec vlomil v klet in odtujil kolo pony, baterijski vrtalnik in grelnik. Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov. V  Šiški  je neznani storilec vlomil v klet in odtujil dve kolesi, kuhalnik in druge predmete. Lastnika je oškodoval za okoli 700 evrov.
V centru Ljubljane je neznani storilec vlomil v klet in odtujil otroško kolo Rog rider, črno-zelene barve. Lastnika je oškodoval za okoli 300 evrov. V Šiški je neznani storilec vlomil v klet in odtujil več kosov ročnega orodja. Lastnika je oškodoval za okoli 600 evrov. V Šiški je neznani storilec vlomil v klet in odtujil kolo, smučarsko opremo in druge predmete. Lastnika je oškodoval za okoli 900 evrov. V Ribnici so neznanci vlomili v specializirano trgovino ter odtujili mobilne telefone. Povzročeno je bilo za nekaj tisoč evrov škode.

Prometna varnost
Prometna nesreča, v kateri je umrl 91-letni voznik
Včeraj okoli 11. ure se je na lokalni cesti na območju naselja Brezje pri Dobrovi zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 91-letni voznik iz okolice Ljubljane. Vozil je osebni avtomobil po makadamski lokalni cesti iz smeri Brezja pri Dobrovi proti Dobrovi. Ko je pripeljal v desni nepregledni ovinek, je izgubil oblast nad vozilom in zapeljal levo izven vozišča, kjer je trčil v drevo. V nesreči se je tako hudo telesno poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

Utrip-Ljubljane

Sorodno

Zadnji prispevki

Na zdravnike se vrši pritisk, da pri tem morajo sodelovati…

Novomeški škof Andrej Saje se je kot predsednik slovenske...

Dve tretjini Američanov nezadovoljnih z gospodarskim stanjem države

Po anketi, ki jo je naročila medijska hiša CBS,...

Janković bi “spreminjal pravila igre” za Magnifica

Potem ko študentski pohod na Rožnik in koncert Magnifica...

[Video] Grims: Moti jo svoboda govora in moti jo resnica

Evropski poslanec iz vrst SDS Branko Grims je v luči tokratne...