Škandal: Branimir Štrukelj in sindikat SVIZ organizirata napad radikalne homoseksualne ideologije na osnovne in srednje šole!

Datum:

Kontroverzni Sindikat vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture Slovenije (SVIZ) velja za trdo jedro plačancev, ki so ugrabili javno šolstvo in naše otroke indoktrinirajo v radikalni lezbično, homoseksualni, biseksualni, transeksualni in interseksualni ideologiji (ali LGBTI). Gre za ideologijo, ki želi otroke brez soglasja staršev indoktrinirati v ideologiji, naj spremenijo svoj spol in zamenjajo spolno usmerjenost. Pri tem uporabljajo izbirne vsebine, ki jih v šolah izvajajo zunanje radikalne organizacije oz. učitelji, ki so vključeni v posebno e-mailing skupino.

V sredo bo sestanek o organiziranju vdora ideologije spola v javne šole!

V sredo, 19. aprila 2017, bo ob 15. uri na sedežu sindikata omizje na temo “Vprašanja LGBTI v vzgoji in izobraževanju“, v okviru katerega bodo pod pretvezo “predsodkov, diskriminacije, stereotipov in nasilja” razpravljali o tem, kako naj učitelji vključijo radikalne vsebine v okvir svojih predmetov. Omizje bodo vodili eminentni homoseksualni aktivisti, kot so: Roman Kuhar (FF in vodilni aktivist), Mirjana Ule (FDV in feministka), Melani Centrih (udeleženka kampanje za uvedbo homoseksualnih porok in posvojitev otrok na referendumu o ZZDR 2015) in Matjaž Konvalinka (koordinator homoseksualnih aktivnosti na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani).

 

Portal 24kul poziva učitelje, naj se udeležijo omenjenega posveta, tam izrazijo nestrinjanje, pridobijo informacije in po možnost posnamejo dogodek. Vse pridobljene informacije anonimno posredujte na naslov [email protected] 

 

C. Š.

Sorodno

Zadnji prispevki

Svoboda političnih čistk v medijih

Ob svetovnem dnevu svobode tiska, ki je bil včeraj,...

Romana Tomc ob dnevu svobode medijev: “Za leve piškotki, za desne kazni”

Evropska poslanka Romana Tomc je ob dnevu svobode medijev...

Vučić namočil Čeferina pri posredovanju za finale Lige Evropa

Če si v dobrih odnosih s predsednikom Evropske nogometne...

Manca Košir v poslovilnem pismu: Za več paliativne in negovalne oskrbe za umirajoče

V Slovenskem društvu Hospic, v katerem je Manca Košir kot prostovoljka več...