Boljša kot Pahor: Hrvaška predsednica temu bolniku poslala medvedka v bolnišnico

Datum:

Župan Zagreba Milan Bandić je pristal v bolnišnici, saj je dobil kilo, potem ko je dvignil 80-litrski lonec kuhanega fižola, nanj pa se je spomnila predsednica Hrvaške Kolinda Grabar Kitarović in mu poslala medvedka.

Zagrebški župan Milan Bandić si je že skoraj opomogel po operaciji kile, k temu pa je nekoliko pripomogla tudi hrvaška predsednica, ki mu je v bolnišnico poslala medvedka. To je na svojem Facebook profilu objavil tudi župan, ki je zapisal, da je to darilo Kolinde Grabar Kitarović za hitro ozdravljenje.

Foto: Facebook

Na fotografiji je poleg slabotnega župana Kolindin svetovalec Tomislav Madžar iz vrst HDZ-ja. Sicer pa so se med komentarji našli tudi taki, ki ga sprašujejo, zakaj v bolniški postelji nosi srajco ter naj se raje obleče kraju primerno v pižamo.

Foto: Facebook

Bandić je namreč v začetku tedna dobil kilo, potem ko je vzdignil 80-kilogramski lonec kuhanega fižola, na levi strani trebuha pa je začutil ostro bolečino. To je sprva ignoriral in šele kasneje poiskal zdravniško pomoč  nemudoma je sledila operacija.

Foto: facebook

Seveda pa se ob tem kar sama ponuja misel, kako je na to novico odreagiral slovenski predsednik Borut Pahor, ki se s takšnimi in drugačnimi dejanji rad dobrika potencialnim volivcem. Nismo še slišali, da bi komu v bolnišnico poslal medvedka  očitno ga je Kolinda pri tem prehitela z novo, boljšo taktiko.

M. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

Tudi vlada v morbidno kampanjo za smrt otrok

"Pozabljeni poplavljenci? V davkih in regulaciji utapljajoče se gospodarstvo?...

Elektrotrgovci “kasirajo” – cena elektrike na borzah pada, na položnicah ostaja visoka

"Nižjo ceno, kot bi nam jo zaračunali elektrotrgovci, plačujemo...

Se je v Ilirski Bistrici NSi postavila na levo?

NSi – tako kot na državni ravni – ponekod...

[Javnomnenjska anketa] SDS se obeta visoka zmaga na evropskih volitvah

Podpora vladi Roberta Goloba še naprej pada. Po zadnji...