Poslanki Anji Bah Žibert uničili predvolilni plakat, ta vandalom sporoča: “Vandalizem in pritlehno delovanje starih sil nas ne bo ustavilo”

Datum:

Sinoči so vandali uničili jumbo plakat Anje Bah Žibert, ki je bil postavljen šele včeraj in po pravilih na lokaciji pri tabli Dolnji Kot v občini Žužemberk. Dejanje so prijavili policiji, vandale policija še išče.

Da nepridipravi nikoli ne počivajo in raje nagajajo ter uničujejo, priča včerajšnji dogodek, ko so v kraju Dolnji kot v občini Žužemberk že prvi dan podrli predvolilni jumbo plakat kandidatke na prihajajočih državnozborskih volitvah, Anje Bah Žibert. Žibertova je dogodek prijavila policiji. Ali gre za podpihovanje sovraštva s strani političnih nasprotnikov, ni znano, saj dogodek še preiskujejo.

Takole je izgledal plakat ob postavitvi:

Anja Bah Žibert nam je v zvezi z omenjenim vandalskim dejanjem poslala naslednjo izjavo:
“Z globokim razočaranjem ugotavljam, da se že na samem začetku kampanje dogaja najbolj pritlehna oblika obračunavanja s stranko SDS in z mano osebno. Samo nekaj ur so potrebovali, da so pokazali njihov način razumevanja ‘demokratičnih standardov’ in se poslužili vandalizma in uničenja. Sporočam jim, da ne bomo popustili. Nov pano s plakatom bo kmalu spet stal s sporočilom, da je SDS najboljša rešitev za Slovenijo. Mi zmagujemo pošteno! Od policije pa pričakujem ukrepanje v skladu z zakonodajo.”

C. Š.

Sorodno

Zadnji prispevki

Wilders dosegel dogovor o oblikovanju vlade

Vodja nizozemske desnice Geert Wilders je danes oznanil, da...

Svobodnjaki so se upirali ustanovitvi komisije, sedaj pa bi vodili preiskavo svojega šefa!

Parlamentarna preiskovalna komisija o GEN-I, Star Solar, nezakonitem financiranju...

[Video] Slovaškega premierja ustrelil levičarski aktivist

Slovaški premier Robert Fico je bil ranjen v strelskem...

To je razlog, da Baby Lasagna ni dobil več točk na Evroviziji

Ob spremljanju letošnje Evrovizije je marsikomu postalo jasno, da...