[FOTO IN VIDEO ]Ubita ženska v streljanju v Los Angelesu, pred tem strelec pokončal svojo babico in dekle

Datum:

V Los Angelesu se je v soboto dogajala prava drama. Moški je pridrvel z avtomobilom do trgovine Trader Joe’s, vdrl v trgovino in začel streljati. Pri tem je ženska, ki je bila tisti trenutek v supermarketu, podlegla poškodbam. A vse skupaj se je začelo že ure pred tem napadom …

Incident se je odvijal v soboto popolne, policija pa je pozvala javnost, naj se ne približujejo kraju streljanja. Na prizorišče je nato pridrvelo veliko število policistov in reševalcev, ki so bili priča grozljivemu prizoru.

Foto: epa

Ljudje so plezali skozi okna supermarketa, da bi se rešili, domačini pa poročajo, da so slišali več strelov. Moški naj bi v trgovini zajel tudi talce.

Tiskovni predstavnik policije, tako Russia Today, pa je dejal, da je moški, ki je streljal v supermarketu, po vsej verjetnosti pred tem ustrelil svojo babico in dekle. Policisti so se spustili v lov za njim, a je streljal še nanje. Med begom se je ustavil pred omenjeno trgovino, kjer je ubil žensko. Ni pa bil ranjen nobeden izmed policistov. Osumljenec je že v pridržanju.

M. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

[Foto] Levi elitneži, ki se kličejo tovariši, so se zbrali na Ljubljanskem gradu

Včeraj so praznovali zmagovalci druge svetovne vojne - zahodni...

Mednarodni pravnik: Priznanje Palestine bi bila najbolj nora poteza slovenske diplomacije doslej!

"Gre za najbolj noro potezo slovenske diplomacije od začetka...

Si Golobovi funkcionarji zaslužijo 40 odstotkov višje plače?

Vladni predlog, ki so ga objavili v Večeru kaže,...