[Video] Teroriziranje migrantov v Beogradu: Kamera jih je ujela, ko so napadli avtobus

Datum:

“Nadlegujejo potnike, puščajo steklenice, povzročajo kaos v avtobusu. Drugi potniki ne vedo, kaj naj storijo. Vedno jih vstopi skupina štirih do šestih. Zgodi se, da v avtobus vstopi šesterica, karte kupijo samo trije. Potem se upirajo, da bi izstopili, nihče jih ne more vreči ven,” poroča srbska ATV, kako so ilegalni migranti začeli terorizirati Beograd v Srbiji.

Na družbenih omrežjih se je pojavil posnetek, kako ilegalni migranti nadlegujejo meščane na Savskem trgu v Beogradu. Skupina migrantov je želela na avtobus, ne da bi plačala vozovnice. Grozili so, z roko kazali, kako bodo potnikom odrezali glave, da jih bodo postrelili. Na srečo je bila v avtobusu skupina mladih domačinov, ki se je nasilnim migrantom postavila po robu.

Pri tem poročajo, da migranti nadlegujejo potnike, puščajo steklenice, povzročajo kaos v avtobusu. Drugi potniki ne vedo, kaj naj storijo. Vedno jih vstopi skupina štirih do šestih. Zgodi se, da v avtobus vstopi šesterica, karte kupijo samo trije. Potem se upirajo, da bi izstopili, nihče jih ne more vreči ven, so grozo opisali na ATV.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flokalne%2Fvideos%2F975360282803229%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Pogosto voznik ne ve, kako bi ilegalcem preprečil vstop v avtobus, še poroča ATV.

Demokracija

Sorodno

Zadnji prispevki

Zver: Gasilstvo je nacionalno bogastvo

"Danes sem se v cerkvi Sv. Urbana v Destrniku...

Pod Golobom je vse slabše

Fiskalni svet, neodvisni in samostojni državni organ, ki nadzira...

Andrej Lokar: Levica je družbeni inženiring iz politike prenesla v kulturo in izobraževanje

"Svetovna levica je v nekakšni predslutnji (v resnici: zaradi...

Afera na Švedskem: Policistke spale s pripadniki migrantskih tolp in izdajale podatke

"Zelo resno je," je dejal premier Ulf Kristensen, potem...