[Video] V naši sosednji državi je postalo nevarno celo sprehajanje! Afriškega migranta je nadzorna kamera ujela, kako je dve popolnoma naključni ženski udaril z vso silo, da sta nezavestni obležali na tleh

Datum:

Šokanten video iz italijanskega mesta Lecco prikazuje 27-letnega migranta iz afriške države Togo, ki popolnoma naključno brutalno napade dve Italijanki. Žrtvi sta po videu sodeč v nezavestnem stanju, bilo pa ju je treba hospitalizirati. Migranta so priprli, kar pa je najbolj absurdno, je to, da ga zaradi zakonodaje ni mogoče deportirati nazaj v Afriko.

Kot lahko vidimo na posnetku, se migrant iz afriške države kar v trenutku odloči in naključno z vso silo udari dve ženski, ki nič hudega sluteč hodita v podhodu.  Prvo žensko boksne v trebuh, drugo pa v glavo, da nezavestno pade po tleh.  Ženski sta nemudoma potrebovali pomoč in bili hospitalizirani. Kaj je spreletelo migranta, ki se je “zatekel” pred “vojno”? Je bila to hvaležnost, ker ga je Italija sprejela v svojo državo in mu vse nudila?

https://twitter.com/BasedPoland/status/1172092003988975616

Eva Poljanc

Sorodno

Zadnji prispevki

Socialistični bajoneti uspeli odgnati še eno tuje podjetje iz Slovenije

Slovenskim aktivistom je očitno uspelo odgnati podjetje Glovo, ki...

Je bruseljska elita ogrožena? Pred evropskimi volitvami preiskuje politično oglaševanje

Evropska komisija je danes sporočila, da je pred prihajajočimi...

Odprto pismo voditeljem države, parlamenta in vlade

"Prosim Vas, da v okviru svojih pristojnosti posvetite pozornost...