Severina bo za silvestrovo zaslužila kar malo premoženje

Datum:

Regionalna pevska zvezdnica Severina bo za silvestrski nastop v Dubrovniku dobila 50.000 evrov, enak znesek pa bodo za novoletno zabavo na Hvaru plačali tudi beograjskemu pevcu Momčilu Bajagiću – Bajagi.

Severina bo tudi letos – tako je že zadnjih nekaj let – za novoletni nastop v Dubrovniku dobila 50.000 evrov, so objavili hrvaški mediji. Severina je lani pela v Poreču za 50.000 evrov, letos pa bo 30.000 evrov za silvestrski nastop v tem istrskem letovišču dobila priljubljena Splitčanka Jelena Rozga.

Goste na Hvaru bo na silvestrovo zabaval Bajaga, ki redno polni koncertne dvorane na Hrvaškem. Za njegov nastop na prehodu v leto 2016 bodo organizatorji prav tako plačali 50.000 evrov.

Najbolje plačan hrvaški pevec bo Tony Cetinski, ki bo za dva nastopa v Črni gori zaslužil 60.000 evrov.

Foto: STA
Foto: STA

 

Parni valjak in Prljavo kazalište vsak po 20 tisoč

Po 20.000 evrov bodo menda plačali veteranom hrvaške rokovske scene – skupini Prljavo kazalište za nastop v Šibeniku ter Parnemu valjku za koncert v Rovinju. V Makarski bo za približno 10.000 evrov nastopila skupina Magazin.

 

 

Zdravko Čolić pa kar za 80 tisoč evrov
Po poročanju črnogorskih medijev bo Tony Cetinski v hotelu Splendid v Bečićih zaslužil 60.000 evrov, kar pomeni, da bo najbolje plačani hrvaški izvajalec v silvestrski noči, ko gre za objavljene podatke. Cetinski bo za omenjeni denar v Splendidu pel tudi 1. januarja, je napovedal podgoriški časnik Dan.

Sarajevski pevec Zdravko Čolić (foto: STA)
Sarajevski pevec Zdravko Čolić (foto: STA)

Kot so dodali, bo zadnji dan letošnjega leta v regiji sicer največ zaslužil priljubljeni sarajevski pevec Zdravko Čolić, ki bo nastopil v Budvi za 80.000 evrov.

V.V., STA

Sorodno

Zadnji prispevki

Ukrajinske sile odbile ruski napad v Harkovu

Rusija je ponoči začela kopensko ofenzivo v regiji Harkov...

Progresivno levičarstvo je religija laži in sovraštva

V soboto, 11. maja 2024, ob 19. uri, bo...

Republikanci proti predsedniku ZDA pripravljajo ustavno obtožbo

Po tem, ko so ZDA opozorile Izrael, da bodo...