[Video] Na Floridi množica podpornikov nekdanjega predsednika vzklikala: “Hočemo Trumpa!”

Datum:

Donald Trump ima kljub izgubljeni bitki, ki je bila po mnenju številnih zrežirana, še vedno ogromno oboževalcev, ki si ga želijo za predsednika. Trump je v soboto uspešno prestal že drugo ustavno obtožbo, v javnosti pa se je prvič pokazal v ponedeljek na ulicah West Palm Beacha na Floridi, kjer so njegov sprevod pozdravili z vzkliki: “Hočemo Trumpa!”.

Nekdanji predsednik Donald Trump se je v ponedeljek prvič pojavil v javnosti po objavi oprostilne sodbe v senatu. Svoje privržence je pozdravil z mahanjem iz avtomobila, medtem ko se je peljal mimo njih v West Palm Beachu na Floridi.

“Hočemo Trumpa,” je vzklikala množica. S palci navzgor je razveselil svoje privržence, oni pa so mahali z zastavami, kjer je bil upodobljen Trump z napisom “Vesel dan predsednika”. Trump se vse od odhoda iz Bele hiše, odkar se je preselil nazaj na Florido, le redko pojavi v javnosti.

V ponedeljek se je v podporo Trumpu zbralo več sto privržencev, njegov kanal Right Side Broadcasting Network pa je zbiranje privržencev predvajal v živo. Organizatorji shoda so dogodek označili za miroljubnega, saj si želijo le v mirnem slogu pokazati, da bodo Trumpa še naprej podpirali.

Sara Rančigaj

Sorodno

Zadnji prispevki

Meddržavno sodišče v Haagu zavrnilo protiizraelske ukrepe Nikaragve

Meddržavno sodišče v Haagu (ICJ) je danes zavrnilo zahtevo...

Je Golob znova na počitnicah?

Tina Gaber je ponovno na morju. Je z njo...

3,6-milijonski trik Svobode in Levice

Ocenjeni stroški skupne izvedbe volitev in treh referendumov znašajo...

Socialistični bajoneti uspeli odgnati še eno tuje podjetje iz Slovenije

Slovenskim aktivistom je očitno uspelo odgnati podjetje Glovo, ki...