Slavni pop zvezdnik ima hudo konkurenco – poglejte, kako pleše 7-letnik

Datum:

John Filip Bughou s Filipinov na prvi vtis morda ne deluje kot otroški zvezdnik. A ko boste videli, kako 7-letnik pleše, boste razumeli, zakaj imajo zvezdniki, kot so Justin Bieber in privlačna Beyonce, hudo konkurenco.

Deček, ki nastopa pod umetniškim imenom Balang, je v javnosti zaplesal na številne svetovne hite, nazadnje pa je največ pozornosti pritegnil domači posnetek, v katerem je “zamigal” na Biebrovo pesem Sorry.

https://www.youtube.com/watch?v=bz2GkxgSGhc

Balang ima neverjeten občutek za ritem. S svojimi neverjetnimi plesnimi koraki je postal tako popularen, da ga je kot gosta v svojo oddajo povabila tudi Ellen DeGeneres. Ta je bila nad njegovim nastopom naravnost navdušena.

Sedemletnik pa v pogovorni oddaji ni nastopil prvič. Od njegovega prvega nastopa se je marsikaj spremenilo. Ima kup oboževalcev, ki se želijo z njim fotografirati. Poleg treniranja plesa deček poučuje tudi zumbo, za kar prejema tudi plačilo. Ellen je med drugim povedal, da je prislužen denar investiral v novo kolo, s pomočjo katerega skrbi za redno rekreacijo.

N. K.

Sorodno

Zadnji prispevki

Sloveniji preti nacionalna katastrofa

"To je zelo slab signal, posebej za slovenske državljane....

Uničili so nepremičninski trg, sedaj bi kradli podjetnikom

V tem mandatu je skrajno levo stranko Levica doletela...

Ustanoviteljica pobude Vseposvojitev: V odnosu do umrlih smo v predcivilizacijskih časih

"V bistvu pravijo tako, da se civilizacijo prepozna po...

Amerika, stoletni branik Evrope!

Karkoli si že mislimo o ZDA in Američanih, lahko...