Anamarija Lampič do rezultata kariere

Datum:

Fantastičen ekipini uspeh na tekmi smučarjev tekačev v Drammnu. Niki Razingar je v kvalifikacijah najprej dosegla izvrsten 4. čas, nato pa je še večji podvig uspel Anamariji Lampič, ki se je uvrstila v polfinale šprinterske preizkušnje v klasičnem slogu. 

Anamarija Lampič je bila v kvalifikacijah sicer 16., a si je z odličnim zaključkom zagotovila polfinale, potem ko je v svoji četrtfinalni skupini osvojila drugo mesto. Lampičevi se v polfinalu žal ni izšlo, saj je osvojila tretje mesto v svoji polfinalni skupini, kar je bilo ob slabšem času od druge skupine premalo za finale.

Rezultat kariere tako za Niko kot za Anamarijo
Za Lampičevo je bila že uvrstitev v polfinale rezultat kariere, enako pa velja tudi za Niki Razinger, ki je bila v svoji četrtfinalni skupini četrta, a je kljub temu prvič v svoji karieri prišla do točk v svetovnem pokalu. Razingerjevi se po odličnem nastopu v kvalifikacijah, ko je osvojila odlično 4. mesto, žal ni uspelo uvrstiti v polfinale. Od Slovenk je nastopila še Vesna Fabjan, ki je pa je bila v kvalifikacijah 44. (+14,39), kar je bilo za izločilne boje prepočasi.

R. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Odbor DZ za začasno zadržanje referendumskega odloka o evtanaziji

Člani odbora DZ za zdravstvo so z devetimi glasovi...

Joveva je nedorasla resnim politikom

"Demokracija na levi strani se začne in konča tam,...

Mladi zdravniki po sestanku z ministrico: Odtujeni so od realnih težav!

Predstavniki Mladih zdravnikov Slovenije so danes o možnostih za...