Izjemna predstava Gorana Dragića ob težko prigarani zmagi

Datum:

Z veliko težavami, a vseeno je Miami zabeležil novo zmago, tj. drugo v treh dneh proti Philadelphii. Šele v zadnjih minutah so strli odpor gostov in jih premagali s 103 : 98. Še naprej pa kažejo obraz največjih ekip v letošnji sezoni.

Tekma v American Airlines Areni je bila odprta, ekipi sta se vseskozi izmenjavali v vodstvu. Miami pa je na koncu z velikimi težavami dobil tekmo proti najslabši ekipi lige NBA. V noči presenečenj so jo Heati dobro odnesli.

Dragić najboljši strelec ekipe – malo manjkalo za nov strelski rekord
Trda in težka zmaga proti ekipi, ki ima samo osem zmag v sezoni, se je končala, vse skupaj je delovalo veliko težje, kot pa je bilo pričakovati. V končnici je vse svoje izkušnje pokazal Dwayne Wade in v duetu z Dragićem odločil tekmo. V celotni tekmi pa sta skupaj dosegla skoraj polovico točk, vsak po 23. Goran Dragić je ob največji minutaži v ekipi dodal svojemu moštvu še največ – asistenc kar pet, večino teh pa je podelil v zadnji četrtini v navezi z Wadom. Potem ko je pred nekaj dnevi v Phoenixu postavil osebni strelski rekord sezone, je bil danes ponovno blizu, tokrat oddaljen dve točki. Met iz igre Ljubljančana je bil ponovno odličen: 9/15 in 3/4 za tri. K novi pomembni zmagi za Heate je dodal še osem skokov in tri izgubljene žoge. Po zmagah sedaj vročica lovi Boston na tretjem mestu.

G. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Voda v Hrastju ostaja onesnažena – se bo Janković še vedno branil z lažmi?

Čeprav so sprva zanikali onesnaženost vodarne Hrastje od koder...

Se je Iran dokopal do jedrskega orožja?

Iranski poslanec Ahmad Bakhshayesh Ardestani trdi, da je Iranu...

Dobrote v Cirbeškem kotlu je kuhal tudi poslanec SDS, Franc Breznik

Tekmovanje v kuhanju golaža, oziroma po domače “Cirbeški kotl”,...

Poročil se je nekdanji skakalni šampion Cene Prevc. Imamo slike s poročnega slavja!

V soboto sta si večno zvestobo obljubila nekdanji vrhunski...