Golobova ljubica si je privoščila po 600 evrov za noht!

Datum:

Ni skrivnost, da Golobova ljubica obožuje razkošje. Pred leti si je privoščila izjemno drago manikuro. Za en noht iz 18-karatnega zlata, okrašenega z diamantom, je bilo potrebno odšteti po 600 evrov. Gre za tretjo najdražjo manikuro na svetu! 

Premierjeva ljubica Tina Gaber išče pozornost na vse mogoče načine ali pa jo le-ta najde kar sama. Nazadnje je vznemirjala z božanjem nutrij ob Ljubljanici. Prav tako smo poročali o njenih podvigih s kriptoprevarami. Slovenske novice pa tokrat poročajo o njeni prestižni manikuri. Ni skrivnost, da je že od “nekdaj padala na luksuz”.

Pred leti, ko jo je javnost spoznala kot manekenko, ki je osvojila tudi lepotni naziv miss Hawaiian Tropic 2008, je razkrila, da so ji naredili nohte iz 18-karatnega zlata, okrašene z diamantom. “Gre za tretjo najdražjo manikuro na svetu in zagotovo najprestižnejšo na Balkanu,” se je takrat pohvalila Gabrova. Cena tovrstnega tretmaja sicer lahko stane med 500 in 25 tisoč evri. V njenem primeru je bilo potrebno odšteti po 600 evrov za noht.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Emilijo Stojmenovo Duh in njene prenosnike rešili koalicijski poslanci

Državni zbor je danes obravnaval interpelacijo ministrice za digitalno...

Kandidata za vrh stranke SD tekmujeta v ekstremizmih izključevanja

"Kandidati za vrh stranke SD tekmujejo v ekstremizmih izključevanja...

V Svobodi nimajo niti sedmih evrokandidatov?!

Ni vprašanje, kako to, da imajo v Svobodi zgolj...