[VIDEO] Ko se Higuainu stemni pred očmi, postane vroče

Datum:

V nedeljo so bile vse oči v Italiji uprte proti Napoliju, ki se skupaj s staro damo bori za naslov pri sosedih. Potem ko je Juventus v soboto svoje delo opravil brez napake, je bil sedaj na vrsti še Napoli, ki pa je izgubil s 3 : 1 in še povečal svoj zaostanek. V glavni vlogi je bil tudi tokrat Gonzalo Higuain, ki je najprej zadel, potem pa bil še izključen.

Argentinec je daleč najboljši igralec in strelec v Seriji A v letošnji sezoni. Proti Udineseju je dosegel že svoj 30. zadetek v sezoni, najbližja zasledovalca sta zbrala samo 14 zadetkov. 28-letnik sedaj svoji ekipi zaradi “izpadov” po prejetem drugem rumenem kartonu vsaj nekaj tekem ne bo mogel pomagati.

Rdeči karton potem pa “black-out”
Nogometaši Napolija niso vajeni, da bi lovili rezultat, kar se je dobro videlo tudi na tekmi proti Udineseju. Ko so v 57. minuti prejeli tretji zadetek, se je njihova nervoza samo še povečala. V 75. minuti je tako najboljši igralec prvenstva Gonzalo Higuain izgubil nadzor nad seboj. Najprej je storil nepotreben prekršek in ker je imel že od prej rumeni karton, mu je sodnik z drugim pokazal pot v slačilnico. S tem pa se Argentinec, ki se mu je kar stemnilo pred očmi, nikakor ni mogel sprijazniti. Najprej je ostro napadel sodnika, kasneje pa je začel še s prerivanjem. Z velikim naporom so ga komaj umirili šele soigralci. Na koncu so ga vendarle pospremili z igrišča, za zaključek pa je pred tunelom odrinil še enega izmed klubskih delavcev. Kazen, ki zagotovo ne bo majhna, bo za napadalca prišla v naslednjih dneh.

Rdeči karton Higuaina in njegovi pobesneli trenutki

https://www.youtube.com/watch?v=cbyKL17nUtM&feature=youtu.be

G. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

Primc: To so stranke smrti, zastrupitev, laži in uničevanja življenj

V prvi polovici marca je koalicija z Gibanjem Svoboda...

Atentat na premierja bi se lahko zgodil tudi v Sloveniji

To, kar se je zgodilo na Slovaškem, je stopnička...

V Peruju bodo trans identitete obravnavane kot duševne motnje

Perujska oblast je 10. maja objavila predsedniški odlok, ki...