Tragična nesreča na Primorskem vzela še eno mlado življenje

Datum:

Tragična prometna nesreča se je zgodila na regionalni cesti med naseljema Vrtojba in Miren. V nesreči sta bila udeležena tovorno vozilo in osebni avtomobil; zaradi hudih telesnih poškodb je na kraju nesreče umrl 35-letni voznik osebnega vozila.

Okoli 12. ure je bila policija obveščena o hudi prometni nesreči s smrtnim izidom, ki se je zgodila na regionalni cesti med naseljema Vrtojba in Miren pri odcepu za čistilno napravo in v kateri sta bila udeležena tovorno vozilo in osebni avtomobil. Na kraju nesreče je zaradi hudih telesnih poškodb podlegel 35-letni voznik osebnega avtomobila.

55-letnega voznika tovornega vozila in njegovega 46-letnega sopotnika so zaradi predvidoma lahkih telesnih poškodb reševalci z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policistom in reševalcem so na kraju pomoč nudili tudi novogoriški poklicni gasilci. Po prvih ugotovitvah je do prometne nesreče domnevno prišlo zaradi neupoštevanja pravil prednosti voznika tovornega vozila.

O prometni nesreči sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik novogoriškega okrožnega sodišča in pristojno državno tožilstvo. Preiskovalni sodnik je za pokojnega odredil sodno obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani. S Policijske uprave Nova Gorica sporočajo, da okoliščine prometne nesreče s smrtnim izidom prometni policisti še preiskujejo.

M. P.

 

Sorodno

Zadnji prispevki

Piratom na DVK ni uspelo dostaviti dovolj podpisov

Državna volilna komisija DVK je sporočila, da bodo lahko...

Nizozemski evrovizijski predstavnik izključen, potem ko naj bi nadlegoval žensko

Joost Klein, nizozemski predstavnik na tekmovanju za Evrovizijsko popevko,...

Ko “moralna” Klakočarjeva drugim pridiga o morali in etiki

"A to bodo zdaj do onemoglosti iz petnih žil...