Ali je to dokaz, da strelec v Las Vegasu ni moril sam?

Datum:

Motiv za najhujši strelski napad v novejši zgodovini ZDA še vedno ni znan, a teorije o tem, da 64-letni Stephen Paddock ni deloval sam, se vedno bolj širijo. Razkritje enega od zaposlenih v hotelu to teorijo še kako potrjuje.

Tony Hernandez Armenta je eden od zaposlenih v hotelu Mandalay Bay, ki trdi, da ima dokaze, da Stephen Paddock ni bil sam v sobi, iz katere je pobil kar 58 ljudi. Trdi, da sta bili v sobi dve osebi. Na Facebooku je objavil fotografijo računa sobe 32135, v kateri je bival Paddock, iz katerega je razvidno, da sta bila v sobi dva gosta.

Ob objavi je Armenta zapisal: “Mislim, da sem se pogovarjal z morilcem iz Mandalay Bayja in da sem bil celo sam z njim nekaj minut. Kurjo polt dobim, če pomislim, da sem bil njegov natakar v apartmaju, iz katerega je streljal. Nikoli ne veste, s kom imate opravka.” Iz računa je razvidno, da je nekdo v apartma naročil kar precej hrane. Poleg burgerjev, krompirčka in peciva tudi dve pepsi koli.

Policija prikriva informacije?
Zanimivo je tudi, da je na računu datum 27. september, policija pa je trdila, da se je Paddock v hotel prijavil 28. septembra. Armenta je fotografije kasneje sicer umaknil iz Facebooka, a jih je še pred tem opazila novinarka Lora Lumer in jih ponovno objavila. Ob tem je bila kritična tudi do policije, za katero meni, da prikriva zelo veliko informacij.

“Moj vir, ki dela v hotelu, mi je zatrdil, da je Paddock apartma rezerviral s 25. septembrom in vse to dokazuje, da policija v Las Vegasu ne objavlja točnih podatkov,” je zapisala na svojem Facebook profilu.

Policija sicer teh informacij še ni komentirala. Prav tako niso potrdili, ali je račun verodostojen ali ne.

B. O.

Sorodno

Zadnji prispevki

Globalni digitalni kolaps: v Krki izpad celotnega računalniškega sistema

Uporabniki Windowsa po vsem svetu se srečujejo s t....

Trump ob koncu konvencije RNC napovedal deportacijo nezakonitih priseljencev in podpornikov Hamasa

Donald Trump je tudi uradno republikanski predsedniški kandidat. Nominacijo...

Ministrica se še naprej trudi razdeliti neuporabne Linux računalnike

Ministrica za digitalno preobrazbo  Emilija Stojmenova Duh bi morala...

Vlada želi davčno uničiti še eno priljubljeno obliko podjetništva

Vlada Roberta Goloba pripravlja nov predlog zakona o dohodku...