Nadškof Viganò: Trump se pripravlja na boj proti demonskim silam globoke države!

Datum:

“Predsedniške volitve v mesecu novembru predstavljajo epohalni izziv, svetopisemski izziv, katerega izid ne bo odločilen samo za Združene države Amerike, temveč za ves svet,” poudarja nadškof Carlo Maria Viganò, ki je z velikim veseljem sprejel novico glede udeležbe ameriškega predsednika Donalda Trumpa na vsakoletnem nacionalnem katoliškem zajtrku. 

Nadškof je poudaril, da se bo pri virtualnem srečanju pridružil vsem udeležencem tega izrednega praznovanja in vsem ameriškim katoličanom, ki v predsedniku Trumpu vidijo največjega zagovornika najvišjih vrednot krščanske civilizacije: “Življenja – od spočetja do naravne smrti; naravne družine – ki jo sestavljajo en moški in ena ženska ter otroci; in ljubezni do domovine –  enega naroda pod Bogom!”

Po besedah nadškofa je še posebej pomembno dejstvo, da se Trump zavzema za pravico do udejanjanja svoje vere, s čimer omogoča, da lahko verniki izražajo čaščenje Boga, poroča Lifesitenews. Iz tega razloga poudarja, da predsedniške volitve v novembru predstavljajo epohalni izziv, svetopisemski izziv, katerega izid ne bo odločilen samo za Združene države Amerike, temveč za ves svet.

Predsednik in prva dama ZDA pred umetnino slovenskega duhovnika in umetnika Marka Rupnika v svetišču Papeža Janeza Pavla II. v Washingtonu. (Foto: Fb)

“Nujno je, da se vsi ameriški katoličani dobro zavedate vloge, ki jo je božja previdnost blagovolila zaupati našemu predsedniku in, da se ob enem tudi zavedate izrednega boja, ki ga predsednik pripravlja proti silam zla globoke države ter proti novem svetovnem redu. Skupaj z drugimi katoliki in ljudmi dobre volje po vsem svetu, sem na vaši strani in vas podpiram z gorečo molitvijo. Zaupamo v Boga vsemogočnega, ki dela čudeže,” je bil jasen.

Nina Žoher

Sorodno

Zadnji prispevki

Evroposlanci: Vnovična izvolitev von der Leynove je zamujena zgodovinska priložnost!

Evroposlance iz vrst SDS smo povprašali, kaj menijo o...

Slovenske železnice po številu zaposlenih prekašajo celo ameriški Amtrak

Gospodarnost in učinkovitost investicij Slovenskih železnic je pod drobnogledom,...

Ameriški intelektualec: “Podporo Trumpu generira strah pred komunizmom”

Ameriški matematik, investitor in javni intelektualec dr. Eric Weinstein...