Ameriški predsednik Joe Biden državljane prepričuje, da je nošenje maske znak patriotizma, sam pa se teh pravil ne drži

Datum:

Ameriški predsednik Joe Biden postavlja čudne smernice državljanom. Kljub temu, da je vladna agencija CDC predlagala, da tistim, ki so cepljeni ni potrebno nositi maske, je vseeno državljane nagovoril, naj nosijo maske kot znak patriotizma. Kot kaže pa Biden včasih pozabi na patriotizem, saj sta med obiskom starostnikov v The Carter Centru bila skupaj s prvo damo brez mask.

                   

Po slikah, ki jih je objavil The Carter Center sodeč, je ameriški predsednik Joe Biden popolnoma sproščeno in brez maske obiskal 93-letno Rosalyn in 96-letnega Jimmyja Carterja. Po odhodu iz centra pa sta si oba s prvo damo nadela maske, a kaj ko so ju med srečanjem tudi fotografirali in je celotna zgodba izpadla nekoliko komično.

Kot poroča Breitbart bi morala Biden in njegova žena nositi maske, ne glede na to, da sta že bila cepljena, saj tako velevajo pravila. Očitno Bidnova pravila o državljanski dolžnosti ne veljajo – saj si je dovolil objeti in biti tesen s starostnikoma v notranjosti centra.

Kljub temu pa naj bi smernice CDC v tem primeru zapovedovale drugače, saj so vsi štirje cepljeni, kar pomeni, da Biden ni kršil pravil. Biden ne upošteva pravil in še vedno vztraja, naj državljani nosijo maske, ne glede na to, da se tudi sam ne drži pravil, ki jih izreče.

Sara Rančigaj

Sorodno

Zadnji prispevki

Na tekmi s Srbijo se bo srečala balkanska naveza Vučić, Golob in Janković

Ob robu evropskega nogometnega prvenstva in pred četrtkovo tekmo...

Zgodba dveh digitalnih Slovenij

Prejšnji minister za digitalno preobrazbo v Janševi vladi je...

Miran Videtič: “Sile, ki težijo k spremembi smeri EPP-ja, bi znale uspeti!”

"Skratka, nekaj se bo dogajalo, čuti se neka napetost...

Ustvarjalna svoboda, ne izključevanje – upanje za vse

Za nami so evropske volitve, v katerih smo se...