Anarhisti v Seattlu zahtevajo odpravo policije, ukinitev zaporov in amnestijo za vse nezakonite migrante!

Datum:

Izgredniki v Seattlu nadaljujejo z anarhističnim obnašanjem. Po obkrožitvi vrste ulic in razglasitvi območja za “cono brez policajev” in “avtonomno cono na območju Capitol Hilla” so objavili dolg seznam zahtev, vključno z zahtevo po ukinitvi seattlske policije in zaporov, amnestijo za vse nezakonite migrante ter brezplačno zdravstveno varstvo in fakulteto za vse, še posebej za črnce kot obliko “povračil”.

                   

Podane zahteve so razdeljene na štiri sklope – pravosodni sistem, zdravstvo in človekoljubne dejavnosti, ekonomijo in izobraževanje. Med zahtevami pravosodnega sistema je vključena zahteva za ukinitev seattlske policije in aparata za kazensko pravosodje. To vključuje zaseg policijskih pokojnin, poziva pa tudi k prepovedi delovanja Vladnega urada za migracije in carino v mestu.

Na področju zdravstva zahtevajo, da bolnišnice in zdravstvene ustanove v Seattlu zaposlujejo črne zdravnike in medicinske sestre posebej za pomoč pri oskrbi temnopoltih bolnikov”. Čeprav policije ne bo več v primeru, če bodo zahteve izpolnjene, se zavzemajo za ločeno telefonsko številko 911 nad katero bodo imel nadzor strokovnjaki za duševno zdravje. Zahtevajo pa tudi brezplačno šolanje in brezplačno javno stanovanje.

https://twitter.com/JoannaTech666/status/1270048060576608258

Zahteve so v skladu z zahtevami skrajne levice in politično agendo organizacije Črna življenja štejejo “Black Lives Matter,” vendar so ob tem avtorji omenjenega seznama dali vedeti, da je zasedeno območje pridobljeno za staroselce oziroma domačine, poroča Breitbart. “Čeprav smo v imenu prebivalcev Seattla osvobodili Free Capitol Hill, ne smemo pozabiti, da stojimo na območju, ukradenem od ljudstva Duwamish, prvega ljudstva iz Seattla,” je v opomin vseh zapisano v dokumentu, kjer so podali zahteve.

V avtonomni coni zavladalo nasilje

Izgredniki v Seattlu so se nedavno znašli v zagati. Brezdomci so jim namreč pobrali hrano, zato sedaj prosijo za donacije, ob tem pa se je za vladarja že razglasil raper, katerega možje so edini, ki imajo orožje. Glede na dogajanje se zdi, da se bodo morali prebivalci avtomnega območja hitro navaditi na fizično nasilje, spolne napade, pomanjkanje hrane in osnovnih potrebščin in vladavino terorja.

Hana Murn

Sorodno

Zadnji prispevki

Kulturni boj je zadnja “deviza” levice

"S tem bi radi na plano potegnili devizo, ki...

Prepoved Airbnb bo stanovanjsko krizo še poglobila

Kot smo že pisali tukaj, je stranka Levica glavni...

Za samopromocijo bi tudi lagal

Kako daleč gre lahko posameznik za pridobivanje "všečkov", slave...

Ali so partizani osamosvojitelji? Malo morgen!

Predsednica države Nataša Pirc Musar je ob dnevu državnosti...