Antifa je leto 1930

Datum:

V ZDA Demokratska stranka ne bo ukinjala levičarskih gibanj, kot sta BLM (Black Lives Matter) in Antifa, ki ji koristijo še posebej pred volitvami, če je ravno na oblasti Republikanska stranka, saj sejejo kaos in pri volivcih vzbujajo občutek, da je Republikanska stranka protiljudska, proti človekovim pravicam, proti črncem, proti tujcem, varstvu okolja, gejem, živalim, podnebju, skratka vsemu, kar tiči v običajnih parolah levice oziroma Antife. Sejanje kaosa je predvolilna taktika levice oziroma Kula v Sloveniji!

                   

V Sloveniji in po vsej EU sredinske stranke bodisi izginjajo ali pa se radikalizirajo. Volivci se raje odločajo za ekstreme, ker je močna stališča in celo ekstreme laže predstaviti v medijih oziroma s parolami, propagando oziroma ker je digitalna in potrošniška populacija vse slabše izobražena, vse bolj naivna, nagnjena k črno-belosti, nelogičnosti, praznoverju, lažni duhovnosti, nasilju, neznanstvenosti, novim kultom, sektam, neoanarhizmu ter obujanju komunizma in socializma oziroma v manjši meri tudi nacizma in fašizma. Nelogični volivci, ker v šolah ni politologije, ekonomije in podjetništva, vzgoje finančne pismenosti, etike, estetike, logike, pragmatizma, medijske vzgoje, zlahka nasedajo parolam in propagandi; ne nazadnje so to zmeraj!

Verjamejo, da je Antifa antifašistična, ker se tako imenuje. Uradni naziv Severne Koreje je DLR Koreja (Demokratična ljudska republika Koreja). Če si NVO ali organizacija nadene ime “dobrodelna” in da je še dovolj pojavna, glasna, odmevna, organizacije in “dobrodelnosti” ljudje ne bomo preverjali, temveč slepo darovali. Potem bodo milijoni šli v nič, v goljufije ali vsaj dve tretjini sredstev za obratovanje in plače te organizacije, velikokrat pa je le krinka za pranje denarja. Okrog 80 odstotkov malih vlagateljev v digitalne valute svoje vložke izgubi v celoti ali ima izgubo. Ljudje so naivni, slepi, ne izučijo jih ne fašizem ne socializem, ne vojne ne krize!

Ime Antifa je staro
Zakaj po socializmu (komunizmu), ki je bil nesposoben, siv, luknjast, z vrstami, s pomanjkanjem, z nekakovostnimi proizvodi, s tihotapljenjem, korupcijo, nasilen, proti tujcem, protigejevski, okolju neprijazen, vojaški, antisemitski, nedemokratičen, nepluralen, nečlovekoljuben, neumen, ljudje, predvsem mladi pa upokojenci (spet) simpatizirajo z levico? Kako so lahko SD in Levica (oziroma KUL) ponosni nasledniki socializma s “človeškim obrazom”, ko je v socializmu vendar šlo vse napak, drugače se ne bi sesul! Antifa, mladi sprejemajo ideologijo New Agea, ki je popreproščen, lažno duhoven, ljudski in neznanstven odgovor na svinčeni komunizem, sivi socializem, fašizem, nacizem. Levica si je neoliberalistični New Age prilastila, prilagodila, prefabricirala, kot si je prilastila tudi levi del liberalne demokracije. Sicer pa se je do danes tudi liberalna demokracija ujela v liberalne skrajnosti ter vodi Evropo v dekadenco in propad!

Početje petkovih protestnikov je že večkrat spomnilo na prizore iz preteklosti.

Politiki, šolstvo, učitelji, mediji, politične stranke, levičarstvo, pripadniki Antife v Sloveniji, EU, ZDA so zreli za psihologe in psihiatrijo! Antifa je samo vrh te igre, te komedije psihopatov in bedakov! Ime Antifa je staro, iz leta 1930. Kot da se kaos Weimarske republike (1918−1933) z ilegalnimi množičnimi migracijami iz islama od 2015 ter s pandemijo oziroma z neoanarhisti in neokomunisti vrača. Ne verjamem pa, da bi na oblast znova pripeljal evropski fašizem!

Lahko pa se v vse bolj razklani, izmučeni, prazni, žalostni, izpeti, dezorientirani, dekadentni, robotizirani, zombizirani, impotentni, kanizirani (canis lat. pes) ali popasjeni Evropi (v poplavi psov) ustoliči islamski fašizem, o čemer pišeta tudi znameniti francoski pisatelj Michel Houellebecq, sploh v svoji knjigi Podreditev (2015), ter angleški novinar, publicist in politični komentator Douglas Murray, posebej v zadnjih dveh knjigah Nenavadna smrt Evrope: Priseljevanje, identiteta, islam (2017) ter Norost množice: Spol, rasa in identiteta (2019). V svoji najnovejši knjigi Serotonin (2019) Houellebecq prav tako pokaže kaos, dekadenco, dezorientacijo in samomorilskost ljudi Evrope!

Gregor Preac

Sorodno

Zadnji prispevki

Černač: Slovenija je izgubila vso verodostojnost

Po medijskem razkritju zaušnice, ki jo je Evropska komisija...

[Video] Divji zahod: Kompilacija posnetkov, kako se je Vučić lotil volitev

Prejšnjo nedeljo so v Srbiji potekale lokalne volitve, na...

To je ženska, ki je spala s 300 osebami na leto, petimi na dan, mama jo podpira!

Annie Knight je obogatela z ustvarjanjem vsebin za odrasle....

Zmaga? Ne. Moralni poraz brez primere v zgodovini!

Evropske volitve so sicer pokazale prevlado Janševe stranke, ki...