Bernie Ecclestone: Naj gre Velika Britanija ven iz EU in naj zavlada Putin

Datum:

Milijonar in eden vodilnih mož v Formuli 1 Bernie Ecclestone bi najraje videl, da Velika Britanija zapusti Evropsko unijo, zavlada pa naj kar Vladimir Putin. ”On je človek, ki bi moral vladati Evropi. On bo uredil vse, kar se dogaja v Siriji. Je odločen in verjame v svoj prav,” je dejal Ecclestone. 

Bernie Ecclestone bi na čelu Evropske unije res rad videl Vladimirja Putina, saj pravi, da je on najprimernejši za to mesto. Kot je dejal, je Putin zelo odločen človek, ki je prepričan v svoj prav in se ga ne da kar tako prepričati v nasprotno, poroča britanski Express.

Poleg tega, da ima močno naklonjenost do ruskega predsednika, pa 85-letnik in eden od najvplivnejših ljudi v svetu Formule 1 podpira tudi izhod Velike Britanije iz Evropske unije. ”Želim, da odidemo iz EU. Mislim, da to nima velike razlike in ne vpliva na nikogar. Vem, kaj dajemo Evropski uniji in vem, da tega ne dobimo nazaj,” je dejal Ecclestone.

Ne mara interesov
Ecclestone prav tako podpira premierja Davida Camerona in pravi, da je dobro zagovarjal interese Britancev. Priznal pa je tudi, da ni pristaš demokracije, saj se v tem sistemu ”nič ne naredi.”

Komentiral je tudi delovanje Jean Todta kot posebnega odposlanca Združenih narodov za varnost na cesti, kar je označil za dobro. ”Mislim da Todt deluje zelo dobro, zelo se trudi. Potuje po svetu in se srečuje z ljudmi,” je komentiral Ecclestone.

M. G.

Sorodno

Zadnji prispevki

Po Golobovi napovedi o reformi zdravstva novih pet kirurgov dalo odpoved

Pred dnevi se je premier Robert Golob spet izprsil...

Varnostni strokovnjak opozoril profesorja FDV, da trosi neresnice o Gazi

"Nekaj pomislekov ob Prebiličevim politiziranju. Genocid – primerjati Srebrenico...

Na prireditvi Vinska vigred peterica s pestmi nad kandidata SLS za evropskega poslanca

Sinoči je v Metliki na prireditvi Vinska vigred pet...

[Video] Sovražni izpad Jenulla: Ukinil bi prenos nedeljskih maš na RTV

Kolesarski aktivist Jaša Jenull se v svojem zadnjem video...