Bizarno: levičarji, ki so osiromašili upokojence, zdaj kar sami sebi delijo nagrade za prispevek na tem področju!

Datum:

Ministrica Ksenija Klampfer je na Festivalu za tretje življenjsko obdobje podelila nagrado za njeno delo na tem področju kar svoji predhodnici Anji Kopač Mrak. Poleg priznanja je bila Kopač Mrakova sicer nedavno že nagrajena z mestom državne sekretarke v kabinetu predsednika vlade.

Nekdanja ministrica za delo, družino in socialne zadeve Anja Kopač Mrak, ki pripada Socialnim demokratom Dejana Židana, je na 18. Festivalu za tretje življenjsko obdobje prejela priznanje, ki ji ga je predala njena naslednica na tem mestu, Ksenija Klampfer. Kopač Mrakova je od nedavnega tudi državna sekretarka v kabinetu predsednika vlade Marjana Šarca. S priznanjem, ki ga je Kopač Mrakova prejela, pa se je na družbenem omrežju Twitter najbolj odmevno pohvalila kar njena strankarska kolegica, zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon. Slednja trdi, da je to priznanje “za večletno požrtvovalno delo na čelu ministrstva za delo”. Trdi tudi, da naj bi Kopač Mrakova pomembno prispevala k reševanju aktualnih vprašanj s področja problematike starejših.

Odzivi na družbenih omrežjih so pomenljivi, dejstvo, da kar 78.000 upokojencev živi pod pragom revščine, pa tudi govori samo zase. V nadaljevanju zato povzemamo zgodbi iz njenega osebnega in profesionalnega življenja, ki pomagata pojasniti, kako zaslužna in kompetentna je Kopač Mrakova na področju socialnih zadev!

Z ugrabitvami otrok do novih funkcij in priznanj
Naj samo spomnimo na primer koroških dečkov, ko je Anja Kopač Mrak kot ministrica dobesedno ukradla vnuka starim staršema. To je sprožilo val zgražanj, po namestitvi otrok v rejniško družino pa je babici in dedku še več mesecev onemogočala kakršenkoli stik z vnukoma. In to kljub vsesplošnim protestom zaskrbljenih državljanov ter podpori lokalne skupnosti. Več kot upravičeno se lahko vprašamo, ali gre pri vsem tem za nekakšno vrsto družbenega inženiringa, kot smo mu bili priča v temnejših časih zgodovine, pri čemer je Kopač Mrakova otroka namestila k režimu naklonjenim rejnikom …

Če nova ministrica Klampferjeva takšno početje nagrajuje, se lahko državljani zagotovo bojimo tega, s čim bo svoje ministrovanje nadgradila v primerjavi z ministrovanjem Kopač Mrakove. Bo v skladu s kulturnim marksizmom pričela masovno krasti otroke iz tradicionalnih slovenskih družin in jih nameščati v nadproporcionalnem deležu k homoseksualcem ali muslimanom?

Poleg tega, da krade tuje otroke, tudi svojim otrokom krade očeta!
Na Nova24TV smo v začetku leta že poročali, da nekdanja ministrica Anja Kopač Mrak vse bolj omejuje stik svojima otrokoma z njunim očetom, s katerim sta ločena. Njun sin je star 12 let, njena hčerka pa 18 let; v obupanosti zaradi ravnanja njune matere se je oče pridružil Društvu za otroke, očetovstvo in resnico (DOOR), kjer smo ga opazili tudi na njihovem strokovnem predavanju. Ker se njen bivši partner ni želel medijsko izpostavljati, takratna ministrica Kopač Mrakova pa je zavrnila sodelovanje v oddaji Drugorazredni, do več informacij nismo mogli priti. V oddaji smo takrat poročali tudi o vlogi, ki jo imajo lokalni centri za socialno delo pri diskriminaciji očetov v primerjavi z materami.

Skratka, že primer koroških dečkov nazorno kaže, kako je Kopač Mrakova pripomogla k spremembi kakovosti življenja v tretjem življenjskem obdobju starim staršem koroških dečkov.

J. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Simbolika na pikniku Svobode, ki se je ne da prezreti

Boris Tomašič je v oddaji Kdo vam laže naredil...

Danes v DZ: Župani nočejo migrantov

"Vlada je sprejela sklep brez vednosti lokalne skupnosti. Vemo...

Svobodnjaška inkvizicija se je znova izkazala za farso

Bivši predsednik uprave Telekoma Tomaž Seljak in predsednik uprave...