Bo SDS ukrepala zoper Tino Gaber zaradi širjenja laži in blatenja?

Datum:

Ob vsej vnemi za pridobivanje političnih točk za evropske volitve se je očitno spremljevalka predsednika vlade počutila precej zapostavljeno. V iskanju pozornosti si jo je tokrat želela pridobiti kar na račun SDS – na način, ki se po mnenju številnih zdi neprimeren, celo žaljiv.

Zdaj … možnosti za delo je več, lahko direktno na Trstenjakovi, druga opcija je, da mogoče že delate kje v javni upravi, pa vam ostaja precej prostega časa, se lahko tudi pridružite ekipi,” je v videoposnetku na Tiktoku dejala Tina Gaber, ki pozornost išče na račun stranke SDS.

Pozornost predsednika vlade Roberta Goloba je bila očitno preveč usmerjena na igranje palestinskega heroja. Vse to bi se še izplačalo, če ne bi na evropskih volitvah Golobova Svoboda doživela poraznega rezultata, a zdi se, da je to še posebej prizadelo tudi Golobovo spremljevalko Tino Gaber. Ta je namreč na Tiktok objavila videoposnetek, v katerem sarkastično govori o prostih delovnih mestih, ki naj bi jih ponujala stranka SDS.

“Če pa vas “trolanje2 zanima na poklicnem nivoju, ima pa SDS zmeraj prosta delovna mesta. Zdaj … možnosti za delo je več, lahko direktno na Trstenjakovi, druga opcija je, da mogoče že delate kje v javni upravi, pa vam ostaja precej prostega časa, se lahko tudi pridružite ekipi. Tretja možnost pa, če ste res izkušeni in dobri, dobite pa čisto svoj Twitter (X) profil in lahko res cel dan pišete, kar želite. Zdaj, kako delo poteka, pa lahko recimo vidite na mojem Facebook profilu, kjer najdete veliko tovrstnih komentarjev, pa mogoče se tudi kaj takega naučite,” je dejala Gabrova.

Bo SDS ukrepala zoper Tino Gaber zaradi blatenja in laži?

Glede na dejstvo, da omenja tudi zaposlene iz javne uprave, bi lahko predvidevali, da gre za očitno norčevanje iz celotne javne uprave, ki še vedno stavka, hkrati pa je norčevanje razvidno tudi iz njenega zapisa: “Plačila ni, dobite pa vabilo na vsakoletni spomladanski piknik s srečelovom in kapo s podpisom”.

Številni menijo, da je to nespoštljivo in neprimerno
Pod videoposnetkom so se vsipali komentarji, predvsem pa je številne zmotilo dejstvo, da Gabrova očitno brez dokazov zavaja in da se “prva dama” vede povsem neprimerno. “Oprostite, ampak tule bi pa moral nekdo potegniti ročno zavoro in jo ustaviti. Msm
@RTV_Slovenija @24ur_com @PlanetTV in ostala novinarska srenja, tole je zelo nespoštljivo,” je zapisal profil na X.

Sledili so podobni komentarji, kot so: “A tukaj je glede @strankaSDS poskušala influencerka Tina Gaber biti zabavna ali je zgolj razočarana nad nedeljskimi volitvami? Prav razumem?” in Obnašanje spremljevalke PV @vladaRS je skrajno primitivno. Tako se spodobna ženska v taki vlogi pač ne obnaša.”

A. H.

Sorodno

Zadnji prispevki

[Fotogalerija] Prešerno vzdušje na srečanju podpornikov SDS v Bovcu

S sobotnim tradicionalnim srečanjem odborov stranke SDS v Bovcu...

[Kraja otrok] Kako je bil policist Staneta Dolanca nagrajen za krajo dojenčka

Preiskovalna komisija DZ o odvzemih mladoletnih oseb oziroma o...

Pot na Okrešelj zaradi ogromne količine kamenja do nadaljnjega zaprta

V Logarski dolini so vzpostavili dostopnost do parkirišča pod...