Bolan način usmrtitve: Borec Islamske države moškemu izrezal srce in ga pojedel

Datum:

Teroristična skupina Islamska država si nenehno izmišljuje nove in vedno bolj grozljive oblike usmrtitev. Eden izmed ekstremistov je moškemu izrezal srce in ga pojedel. Ni pa to edina izmed zloveščih usmrtitvenih metod, saj je na površje prišel podatek, da je Islamska država ubila sedem moških tako, da je prek njih zapeljala z buldožerjem in jih zdrobila.

Po navedbah organizacije Clarion Project je bil zajeti moški še živ, medtem ko se ga je ekstremistični kanibal lotil jesti, enako pa je veljalo za moške, čez katere je Islamska država zapeljala z buldožerjem zaradi obtožbe glede vohunjenja.

Viri, ki so v nedeljo poročali Al Sumariya News glede grozljivih in brutalnih metod usmrtitev, ki jih izvaja Islamska država, so pri poročanju zaradi varnostnih razlogov zahtevali anonimnost.

Zdrobljeni moški so bili osumljeni sodelovanja z vladnimi silami
Islamska država je uporabila buldožer, da je usmrtila sedem ljudi, ki so bili osumljeni sodelovanja z vladnimi silami, poroča Speisa. Buldožer je vozil prek njih, ko so bili ti še živi. Po besedah vira naj bi bili med usmrčenimi nesrečniki tudi pripadniki iraških varnostnih sil.

Foto: YouTube/Printscreen
Foto: YouTube/Printscreen

Po tem, ko je Islamska država junija 2014 nad iraškim okrajem Al Hawijah, ki se nahaja v severnem delu Iraka, prevzela nadzor, je zaradi različnih razlogov usmrtila na ducate prebivalstva. Kot najbolj pogost razlog za usmrtitev pa je navedla sodelovanje z iraškimi varnostnimi silami.

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Dr. Potočnik: Nastop ministrice je pokazal, da je Ministrstvo za zdravje čoln brez krmarja

Slovenija je po besedah zdravnika dr. Federica V. Potočnika...

Korupcija je tam doma, kjer ne bi smela biti. Na preveč naslovih!?

Korupcija v pravnem smislu pomeni zlorabo zaupanega položaja v...

[Video] Kje konča “humanitarna pomoč” UNRWA, ki jo podpira tudi Lenarčič

Aktualna leva oblast še vedno vztraja pri financiranju agencije...