Bolan način usmrtitve: Borec Islamske države moškemu izrezal srce in ga pojedel

Datum:

Teroristična skupina Islamska država si nenehno izmišljuje nove in vedno bolj grozljive oblike usmrtitev. Eden izmed ekstremistov je moškemu izrezal srce in ga pojedel. Ni pa to edina izmed zloveščih usmrtitvenih metod, saj je na površje prišel podatek, da je Islamska država ubila sedem moških tako, da je prek njih zapeljala z buldožerjem in jih zdrobila.

Po navedbah organizacije Clarion Project je bil zajeti moški še živ, medtem ko se ga je ekstremistični kanibal lotil jesti, enako pa je veljalo za moške, čez katere je Islamska država zapeljala z buldožerjem zaradi obtožbe glede vohunjenja.

Viri, ki so v nedeljo poročali Al Sumariya News glede grozljivih in brutalnih metod usmrtitev, ki jih izvaja Islamska država, so pri poročanju zaradi varnostnih razlogov zahtevali anonimnost.

Zdrobljeni moški so bili osumljeni sodelovanja z vladnimi silami
Islamska država je uporabila buldožer, da je usmrtila sedem ljudi, ki so bili osumljeni sodelovanja z vladnimi silami, poroča Speisa. Buldožer je vozil prek njih, ko so bili ti še živi. Po besedah vira naj bi bili med usmrčenimi nesrečniki tudi pripadniki iraških varnostnih sil.

Foto: YouTube/Printscreen
Foto: YouTube/Printscreen

Po tem, ko je Islamska država junija 2014 nad iraškim okrajem Al Hawijah, ki se nahaja v severnem delu Iraka, prevzela nadzor, je zaradi različnih razlogov usmrtila na ducate prebivalstva. Kot najbolj pogost razlog za usmrtitev pa je navedla sodelovanje z iraškimi varnostnimi silami.

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Skrivnostno izginotje in brutalni umor pretresata Slovenijo

Slovenijo je pretresel brutalni umor 33-letne Sabine Arklinič, matere...

Škocjan: V Dobruški vasi bodo postavili nov vrtec

V romskem naselju v Dobruški vasi, v občini Škocjan,...

Shema, ki pojasni, kakšno bogastvo so si nagrabili “necenzurirani”

"Necenzurirano" novinarstvo ni poceni. Iz sheme, ki jo objavljamo...