Dekle iz “visoke družbe”: Karlova hči Eva Erjavec občuduje minarete v Carigradu in pije drag martini v Milanu

Datum:

Eva Erjavec, 23-letna hči aktualnega ministra za zunanje zadeve, Karla Erjavca, ni običajno slovensko dekle. Kot hči ministra ji je dostopen svet, o katerem lahko druga navadna dekleta samo sanjajo; prvič jo je Erjavec javnosti predstavil na domačem Eurobasketu leta 2013, od takrat pa redno polni stolpce na straneh tabloidnih časopisov. Ker se giblje v visokih krogih, jo lahko štejemo med t. i. slovensko smetano. Njen okus za oblačenje je prefinjen, nosi obleke najdražjih znamk, vozi drage avtomobile, uživa v izbrani jedači in pijači. Naši viri pravijo, da ji njen “ati” izpolni sleherno željo. Sama ima rada starejše moške, pred meseci so mediji poročali, da se je v razmerje zapletla s kar 20 let starejšim nekdanjim nogometašem Sebastijanom Cimerotičem, prijateljuje tudi s podobno starejšim ameriško-kubanskim pozerjem sumljivih poslov, Jorgejem Fuentesom. Je nesporno najlepša med hčerkami politikov, fotografije, ki jih redno objavlja na Instagramu, pa so prava paša za oči. Carigrad, Milano, Rim, ni kraja, kjer se ni bi fotografirala in svoje sledilce opozorila, da je dekle iz visoke družbe, ki si zasluži samo najboljše.

Erjavčeva je bila pred dnevi tudi v Carigradu, kjer je najprej objavila fotografijo izpred slavne mošeje Hagie Sofie in ob tem zapisala, da raziskuje največje turško mesto. Še istega večera si je privoščila kozarec vina v elitni restavraciji s pogledom na most čez Bospor. Vmes je priletela domov na brniško letališče, saj ni želela zamuditi vrnitve zlatih košarkarskih junakov iz Turčije (v svoj objektiv je ujela kapetana reprezentance Gorana Dragiča), nato pa je odletela naprej v Milano, kjer si je na osrednjem trgu Piazza del Duomo privoščila kozarček martinija in uživala v pogledu na metropolitansko stolnico. Lepa Eva je pozirala tudi pred rimskim kolosejem.

Da pa Eva Erjavec ne pozira samo oblečena, je v preteklosti že večkrat dokazala, ko je prah v slovenski javnosti dvigovala s fotografijo v spodnjem perilu. Nazadnje se je na Instagramu pokazala tudi v kopalkah in ob tem zapisala, da deževni dnevi pač niso zanjo in raje obuja spomine na vroče poletne dni. Poleg kopanja v bazenih v prestižnih vilah na hrvaški obali se Eva zelo rada poda tudi na teniško igrišče, še prej pa naredi selfi, da ne bi kdo morda zgrešil, v katere znamke športne opreme je napravljena, ko prime za lopar.

Foto: Instagram. Erjavčeva v restavraciji s pogledom na bosporski most.
Foto: Instragram. Eva uživa ob kozarčku martinija na glavnem trgu v Milanu.
Foto: Nova24TV. Erjavčeva občuduje rimski kolosej.

Naj spomnimo. Nedavno je Erjavčeva hči na Instagramu s funkcijo Story objavila tudi fotografije, kako v avtomobilskem salonu kupuje novega jeklenega konjička prestižne znamke Audi. Poraja pa se veliko vprašanje, če bi si Erjavčeva takšno življenje na veliki nogi lahko privoščila, če ne bi bila hči politika, ki je spretno že leta in leta priklopljen na državni aparat ter s svojimi lažnimi obljubami o višjih pokojninah še vedno zavaja najstarejše državljane Slovenije.

Foto: Instragram. Eva se spominja poletnih dni.
Foto: Instagram. 23-letnica pozira pred partijo tenisa.

In medtem, ko se glavnina upokojencev in volivcev njenega očeta spopada z nizkimi pokojninami in revščino, Evini sledilci na Instagramu nestrpno čakajo in ugibajo, s katerega konca se bo s kozarčkom v roki tokrat javila njihova vzornica.

T. F.

Sorodno

Zadnji prispevki

Spomenika revolucije in Edvarda Kardelja ne sodita ob spomenik slovenske osamosvojitve

Predsedstvo Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve je izrazilo stališče,...

Po Golobovi napovedi o reformi zdravstva novih pet kirurgov dalo odpoved

Pred dnevi se je premier Robert Golob spet izprsil...

Varnostni strokovnjak opozoril profesorja FDV, da trosi neresnice o Gazi

"Nekaj pomislekov ob Prebiličevim politiziranju. Genocid – primerjati Srebrenico...

Na prireditvi Vinska vigred peterica s pestmi nad kandidata SLS za evropskega poslanca

Sinoči je v Metliki na prireditvi Vinska vigred pet...