Dennis Rodman razkril, kako rad se severnokorejski diktator Kim Jong Un zapija z alkoholom

Datum:

Nekdanji košarkar kluba Chicago Bulls Dennis Rodman je razkril nekatere bizarne podrobnosti iz življenja severnokorejskega diktatorja Kim Jong Una. Med drugim je spregovoril o tem, kako so ob njegovem obisku priredili karaoke, na katerih se je mladi diktator zapijal z vodko. Rodman naj bi se ob neki priložnosti igral tudi z diktatorjevo hčerkico. Kot je še razkril Rodman, mu FBI prisluškuje, odkar je prvič obiskal Severno Korejo.

Nekdanji košarkar kluba Chicago Bulls Dennis Rodman je razkril nekatere bizarne podrobnosti iz življenja severnokorejskega diktatorja Kim Jong Una. Med drugim je za medije spregovoril, kako so priredili karaoke, na katerih se je na veliko pila vodka, poroča RT.

Rodman razkril, kako se ga je Kim Jong Un napil do mrtvega
Rodman je takole povedal, kako ga je diktator povabil na zabavo: “Kakorkoli, sedimo in se ves čas pogovarjamo o košarki in kar naenkrat je bilo tekme konec, ko smo šli v sobo, v kateri je bilo ob stenah zbranih okrog 70 ljudi iz politike in Kim Jong Un je rekel: ‘Dennis, rad bi, da prideš nazaj, imeli bomo večerjo, karaoke in vodko.” Kim Jong Un se je ob tej priložnosti napil do mrtvega.

Foto: iStock

Rodman se je igral z diktatorjevo šestmesečno hčerkico
Rodman pa je razkril tudi, da se je ob neki priložnosti igral z diktatorjevo hčerkico, ko je bila ta stara šest let: “Imeli smo se odlično na tem otoku, s seboj je imel ženo. Bil sem toliko pameten, da sem mu prinesel otroški dres Dennisa Rodmana.”

Poleg tega, da je Kim Jong Un pijanec, je znan tudi kot težak kadilec in velik požeruh, kar se že pozna na njegovem zdravju.

V Severni Koreji sicer vladata beda in splošno pomanjkanje, mnogi prebivalci pa so podhranjeni.

Revščina v Severni Koreji (foto: epa)

Rodmanu FBI prisluškuje, odkar je prvič obiskal Severno Korejo
58-letni Rodman si zdaj lasti zasluge, da je prav zaradi njegovih potovanj v Severno Korejo leta 2019 prišlo do pogovorov med diktatorjem in ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom. Od Rodmanovega prvega obiska Severne Koreje pa naj bi mu po njegovih besedah prisluškoval Zvezni preiskovalni urad (FBI).

Rok Krajnc

Sorodno

Zadnji prispevki

Britanci pretreseni: Moški zabodel vojaka in iz noža lizal kri

Britanskega vojaka je sredi belega dne, ko se je...

[X odzivi] “Brezsramno je tole; ga ni bilo junaka, ki bi ga poslal domov”

"Hiša, podarjena s strani zasebnega podjetja, hudi birokratski zapleti...

Radgonske gorice osvojile šampionsko odličje in deset zlatih medalj

V sredini julija je v prostorih Pomurskega sejma potekalo...