Dokaz, da določeni novinarji RTV Slovenija delujejo z roko v roki z levičarji: Kar nacionalka objavi, to SD, SAB in Levica nekritično povzamejo – na laž so jih postavili kar novinarski kolegi iste hiše!

Datum:

“Pa kdo vam piše te scenarije, ki so še slabši od turških in mehiških telenovel? Dajte malo manj lagati, ker ste že prav smešni … Kaj se res tako malo cenite, vi novinarji, ki ste še vedno novinarji in ne pisunarji lažnivih in zmontiranih scenarijev?,” se je jezno odzvala ena od uporabnic Twitterja na novo lažnivo novico o verbalnem napadu na Ivana Galeta na protestih v Izoli.

Najbolj znani slovenski žvižgač Ivan Gale se je udeležil nezakonitega protivladnega protesta v Izoli. V intervjuju z novinarko RTV Slovenija Sandro Boršič je do njega stopil moški in mu povedal nekaj krepkih na Galetov račun. Pogumna novinarka Boršičeva ni zamudila priložnosti, da je za napad javno v svojem prispevku obtožila skupinico treh ljudi, ki so na sebi imeli majico Podpiram vlado Janeza Janše. Njeno laž je demantiral sam Gale, ki se je kasneje s skupinico podpornikov vlade slikal in pogovarjal.

Foto: twitter

Posnetek, ki dokazuje popolno laž RTV Slovenija:

https://twitter.com/BesniUpokojenec/status/1292008370757685248

Socialistični mastodont, naša RTV Slovenija z 2200 zaposlenimi, 120 milijonov letnega proračuna, od tega jim davkoplačevalci namenimo 95 milijonov letno, se igra najbolj umazane in podle lažnive igre. V tem tednu smo že poročali, kako so predsednico Desusa Aleksandro Pivec primerjali z vodno podgano – sicer ne besedno, je pa bil posnetek vodne podgane (nutrije) med samim prispevkom dovolj zgovoren, kaj želijo sporočiti. Tokrat pa so obtožili popolnoma nedolžno skupinico moških samo zato, ker so si upali izraziti podporo vladi. Svoj lažnivi gnev ni zamudila niti nacionalna primadona in specialistka za solato Eugenija Carl, ki je med drugim zapisala “napad  na enega novinarja je napad na vse novinarje tega sveta. Je napad na medijsko  svobodo in s tem na demokracijo.” 

Vir: Facebook stran Eugenije Carl

Jakič dal odličen predlog, da naj policija sproži postopke – glavna žrtev bo zaradi lažnivega poročanja in sramotenja z lahkoto dobila tožbo na sodišču
Ne glede na izpade nekdanje Slovenke leta na družabnih omrežjih je jasno, da so si na RTV Slovenija privoščili nov velik spodrsljaj. Sodbo, ali je to profesionalno novinarstvo na javnem medijskem servisu, prepuščamo vam. A novo lažnivo novico so z veseljem pograbili v nekaterih opozicijskih strankah in vidni predstavniki leve politične opcije.

Med prvimi se je oglasil vidni predstavnik stranke SAB Roman Jakič. Zbodel je notranjega ministra Aleša Hojsa, ali bo dal v tem zaigranem prizoru usmeritve policiji, da prioritetno obravnava nedopusten fizični napad na koprsko ekipo dopisništva, radia, Galeta ter še enega izmed svetnikov stranke Levica. Prav smešno je prebirati Jakičeve besede. Še več, tudi Carlova se je sklicevala na pristojne organe – napisala je namreč, da bo kazenska ovadba proti moškemu na posnetku podana. Z RTV Slovenija ožigosani krivec (ki to seveda ni), bo verjetno z veseljem tožil RTV Slovenijo zaradi razžalitve in sramotenje njegovega imena.

V zapisu nekdanjega predsednika SD Dejana Židana pa se lahko vprašamo, ali je to mislil na sebe in svoje predhodnike v času bivšega režima. “Zavajanje, polresnice in laži ob sejanju sovraštva so šele začetek, ki vodi v nasilje do drugače mislečih. Zato so trenutno vladajoči tako nevarni,” je zapisal Židan. V primeru, da je Židan končno sprevidel, da je branik zločinov bivšega režima, mu lahko le čestitamo.

Vse to, kar je zapisal, so trpeli drugače misleči v času večdesetletne totalitarne vladavine komunistov v nekdanji skupni državi. Židanu pa predlagamo, da povpraša svojo šefico Fajonovo, kakšno je njeno mnenje o makedonskem vplivnem politiku leve provience Zoranu Zaevu, ki je strpal sodnika, ki je kljuboval njegovemu režimu, za tri leta in pol v zapor. In to leta 2021! Več o tem preberite TUKAJ.

Žalostno je, da levica igra eno najbolj umazanih iger v samostojni Sloveniji. V opoziciji se ne znajdejo, saj jim vloga oblastnikov po njihovem pripada vedno in kadarkoli. Kot je očitno, še vedno niso sprejeli pravil demokratične igre in parlamentarne demokracije, katero smo izglasovali na plebiscitu za samostojno Slovenijo 23. decembra 1990. Zato jr njihovo kričanje o diktaturi, izgubi svobode govora in medijev iluzorno, saj si z vsakim takim dejanjem zabijejo lastni avtogol.

https://twitter.com/JJoliJoli/status/1292018782056194048

Seveda ni pozabila pristaviti svojega deleža v tej zavajajoči lažni novici niti Levica, ki se kar naenkrat poistoveta s Socialnimi demokrati in deli njihove zapise na svoji Twitter strani. Seveda pa niso pozabili zapisati: “Pod vlado Janeza Janše se je sovražni govor z družbenih medijev že začel prevajati v dejansko nasilje nad vsemi, ki si upajo spregovoriti proti naraščajoči fašizaciji slovenske družbe. Privržencem in celo funkcionarjem SDS je naenkrat dovoljeno vse: tudi fizično obračunavanje.” 

Da gre za popolno izmišljotino nacionalne televizije, pa so priznali kar na Facebook strani Radia Koper – prav vsi pa spadajo pod okrilje iste medijske hiše, kar pomeni, da so lastni novinarski kolegi določene novinarje, ki so javno zavajali, postavili na laž. Na Radiu Koper so tako zapisali, da so moški, oblečeni v majice z napisi ‘Podpiram vlado JJ’, “zelo mirno spremljali protest in se nekateri tudi slikali z gospodom Galetom”.

Celoten zapis Radia Koper preberite tukaj:

Vir: Facebook stran Radia Koper

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

V berlinskih bazenih bo zaradi migrantov potrebna posebna aplikacija

Na zunanjih nemških bazenih bodo primorani prihajajočo poletno sezono...

Trije ustavni sodniki: Večina Ustavnega sodišča je prekoračila zakonska pooblastila!

Trije ustavni sodniki so se ogradili od današnje izjave...

Janša: Nika Kovač vodi Soroševo kampanjo za razkroj Evrope

"Soroševa kampanja Inštituta 8. marec za razkroj Evrope. Formula...

[Video] Čadež: Moje imenovanje na vrh “leve utrdbe” je bilo kot biku pokazati rdečo zastavo!

"Meni uradno očitajo stvari, za katere nimajo nobenih dokazov,...