[Foto] Kremelj zanika: Putin je osvojil Krim, očarljive Kitajke Dengove pa ne

7
Foto: Youtube

Wendi Deng zna osvojiti bogate in vplivne moške. Njenim čarom je najprej podlegel britanski medijski mogotec Rupert Murdoch, nato britanski premier Tony Blair, a to še ni vse. Pred kratkim so se na podlagi njenega zapisa na socialnih omrežjih začele širiti govorice, da je našla novo žrtev – nikogar drugega kot ruskega predsednika Vladimirja Putina. 

“Tako očarljiv je in dobro oblečen. Ima zelo dobro telo in zelo, zelo dobre noge, zadnjico. Je visok in z lepo kožo. Ljubim njegove modre oči. Res jih ljubim. Ljubim tudi njegovo moč,” je zapisala v polomljeni angleščini.

Mnogi so prepričani, da je prav Putin tisti, ki najbolje ustreza opisu na Kitajskem rojene lomilke src, problematična naj bi bila le njegova višina, saj bi težko rekli, da je visok. Seveda je tudi telesna višina stvar perspektive, kar dokazuje neimenovan vir iz kremeljskih krogov, ki trdi, da sta se ruski predsednik in neumorna osvajalka že nekaj časa videvala, sedaj pa je razmerje postalo “resno”. Oprijemljivih dokazov o zvezi zaenkrat še ni na voljo.

Najmočnejši indic, ki kaže, da se med njima vendarle nekaj dogaja, je, da se je Dengova z otroki pred kratkim vkrcala na ladjo Putinovega prijatelja Romana Abramoviča, med drugim lastnika angleškega nogometna moštva Chelsea.

Putin se je poročil leta 1983, ko je bil še uslužbenec ruske tajne službe KGB. V zakonu sta se mu rodili dve hčerki, Marija in Katerina. Slednja je nedolgo nazaj naslovnice tabloidov razburkala s poroko z vzhajajočo zvezdo ruskega poslovnega sveta Kirillom Shamalovom, ki je po poroki s Putinovo hčerko obogatel. Ruski predsednik se je uradno ločil leta 2004, čeprav se je že veliko prej vedelo, da v njegovem zakonu “škripa”.

V Kremlju zanikajo kakršnakoli namigovanja o zvezi. “To preprosto ni res,” je sume na kratko zavrnil Putinov predstavnik za odnose z javnostmi Dimitrij Peskov, njegovo trditev pa so potrdili še nekateri ruski politični analitiki, ki so pripomnili, da ruski predsednik redko vzpostavlja prijateljske vezi z ljudmi, ki niso iz Rusije. Wendi Deng namigovanj še ni zanikala.

Ž. K.