[Foto] Pred ljubljanskim vrtcem odvrženih polno narkomanskih igel, na škodo otrok pa se ne odzove nihče!

Datum:

Odvisniki očitno nimajo boljšega zbirališča od Vrtca Pod Gradom, kjer nemarno zavržejo injekcijske igle. V uredništvo smo prejeli slike nevzdržnega in nevarnega stanja pred vrtcem, saj odvržene igle povečujejo tveganje za poškodbo otrok. Če bi kateri izmed otrok prišel v stik z okuženo iglo, bi lahko staknil tudi kakšno hujšo bolezen, a to odvisnikov popolnoma nič ne prizadene. Bralec, ki nam je posredoval slike, je v tem primeru prosil tudi policijo, da ukrepa, saj je v tem primeru zdravje otrok ogroženo.

                   

Na stopnišču Vrtca Pod Gradom je priljubljeno zbirališče narkomanov, odzove pa se nihče. Slike o nevzdržnem stanju so bile posredovane na policijo, prejeli smo jih tudi v naše uredništvo. Kot so nam sporočili, je bila na stopnišču odvržena injekcijska igla z oranžnim pokrovčkom, ki bi lahko poškodovala katerega izmed otrok ali še huje, nanj prenesla kakšno hudo bolezen.

Na zgornji fotografiji je jasno razvidno v reži med stopnicami, kako je odloženih več injekcijskih brizg z iglami in drugimi narkomanskimi pripomočki, tudi kovinski lonček za pripravljanje raztopine heroina s segrevanjem. Tudi v kotu pri stopnicah so našli igle, prostor pa je narkomanom tudi izjemno priljubljen za uriniranje, kar pa za seboj pušča izjemno neprijetne vonjave.

Takšno stanje je že dolgo časa in ga doslej še ni nihče opazil, v vsakem primeru pa je izredno nevarno in povsem nesprejemljivo. Bralec v tem primeru prosi policijo, naj poskrbi za javno varnost na območju vrtca. “Glede na stanje stvari je le še vprašanje časa, kdaj se bo kak otrok zbodel z odprto iglo,” je bil kritičen.

Na stopnišču Vrtca Pod Gradom in okolici so odvisniki odvrgli mnogo igel, kar lahko poškoduje otroke. (Foto: Nova24TV)

Spodaj še objavljamo nekaj slik, ki nam jih je posredoval bralec, umazanih in zavržnih dejanj odvisnikov, ki se zbirajo na območju vrtca.

Sara Rančigaj

Sorodno

Zadnji prispevki

Kulturni boj je zadnja “deviza” levice

"S tem bi radi na plano potegnili devizo, ki...

Prepoved Airbnb bo stanovanjsko krizo še poglobila

Kot smo že pisali tukaj, je stranka Levica glavni...

Za samopromocijo bi tudi lagal

Kako daleč gre lahko posameznik za pridobivanje "všečkov", slave...

Ali so partizani osamosvojitelji? Malo morgen!

Predsednica države Nataša Pirc Musar je ob dnevu državnosti...