[Foto] Pri sosedih je navijaški vročici podlegla tudi brhka Nives Celzijus

Datum:

Priljubljeni “Vatreni” imajo res gorečo podporo, vse pa kaže, da je navijaški vročici podlegla tudi pevka in manekenka Nives Celzius. Ta je na Instagramu objavila vroče posnetke, na katerih se igra s svojo muco – ob tem je očitno mislila na golmana hrvaške reprezentance: “Še vedno je Boško, a varuje kot Joško”, pravi. 

Po Ivani Knol, ki je s svojim stajlingom vzbudila ogromno pozornosti javnosti v Katarju, kjer je ljubitelje nogometa obnorela tako kot nekoč tudi Larisa Rikelme, je splet zažgala tudi znana hrvaška pevka in manekenka Nives Celzius. V minulih dneh je zvabila vzdihe moških s serijo izzivalnih fotografij v barvah Hrvaške, sinoči pa je po veliki zmagi nad Brazilijo objavila tudi video, v katerem je omenila predstavnika naše sosednje države.

Ob videu, na katerem na prsih drži majhnega mačkona, je zapisala “Še vedno je Boško, a varuje kot Joško“, s čimer je namigovala na brezhibno igro “Vatrenega” vratarja Joška Guardiole v četrtfinalu. Spomnimo, Hrvaška si je v petek zagotovila nastop v polfinalu svetovnega prvenstva, saj je po boljšem izvajanju enajstmetrovk izločila enega največjih favoritov turnirja – Brazilijo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives Celzius pa ni edina lepotica, ki spodbuja hrvaške navijače in igralce. Prej je svoj izgled in vpliv posodila tudi Ivana Knol, ki je s svojim stasom polnila naslovnice svetovnih tabloidov. A Nives Celzius ima še en atribut. Očitno je prepričana, da prinaša srečo.

Kdo bo Hrvatom prinesel srečo?
Na fotografijah, ki nogometnih navdušencev zagotovo ne bodo pustile ravnodušnih, pa jih starleta namreč sprašuje, ali so pripravljeni na obračun, pa tudi, ali menijo, da jim prinaša srečo?

To bodo kaj kmalu izvedeli. Sosednje Hrvate že v torek čakajo novi nasprotniki in sicer Argentinci.

Gal Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

V Krško prihajajo kandidati za evropske poslance

Kot na svoji Facebook strani obvešča Mestni odbor SDS...

Zaključena preiskava umora moškega, ki je bil umorjen in najden v gozdu

Gorenjski policisti so bili v ponedeljek, 8. aprila 2024,...

Bodo Socialni demokrati zgrmeli v pozabo ali se pomaknili v politično sredino?

Gospodarski minister Matjaž Han je dan pred kongresom Socialnih...

Bodo koalicijski partnerji sprejeli Vesela za komisarja ali premierja?

Te dni se v obeh koalicijskih partnericah "svobode" verjetno...