[FOTO] Ruska zvezda Instagrama svoj lamborghini prekrila s kar dvema milijonoma kristalov Swarovski!

Datum:

Ruska zvezda družabnega omrežja Instagram Daria Radionova je svoj super športni avtomobil Lamborghini Aventador prekrila s kar dvema milijonoma kristalov Swarovski. Avto, vreden 270.000 angleških funtov, ki je pred predelavo dosegel maksimalno hitrost 349 kilometrov na uro, je Radionova predstavila javnosti v Londonu in požela nemalo občudovanja ljubiteljev prestižnih jeklenih konjičkov.

Ponavadi so super avtomobili tako aerodinamično zasnovani, da omogočijo zmogljivim motorjem manjši zračni upor. Tako je namreč mogoče, da lahko motor v samo 2,8 sekunde doseže hitrost 96 kilometrov na uro, v 8,5 sekunde pa kar 193 kilometrov na uro.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Kakorkoli, namestitev dveh milijonov kristalov na ogrodje avtomobila bo najverjetneje vplivala na zmogljivost avtomobila, saj se bo zaradi njih povečala teža avtomobila. Radionova se za namestitev kristalčkov ni odločila prvič, v preteklosti je te že namestila na svoja avtomobila znamke Lambourghini Huracan in Mercedes CLS.

Foto: Instagram

Porabili dva meseca
Podjetje, ki je polepšalo super jeklenega konjička Rusinje, je dejalo, da če bi bil superjunak Bruce Wayne ženska, bi bil to nedvomno njegov avto. Po poročanju DailyMaila je ekipa pri Cars in Cloaks porabila kar dva meseca za namestitev kristalčkov.

H. M.

Sorodno

Zadnji prispevki

Še naslednjih pet let

"Njene napovedi so dovolj splošne in všečne vsem stranem,...

Zakaj ni slovenske zastave, kjer nastopa državna predstavnica?

Slovenska državna zastava simbolizira zgodovinski pogum skozi stoletja, ki...

Ruska mornarica je izgubila pomorsko bitko na Črnem morju

Ruska črnomorska flota je pred vojno z Ukrajino vzbujala...

Neverjetno veliko Američanov podpira politično nasilje

Ameriška politična resničnost je vedno bolj podobna slovenski. "Pajdaška"...