[FOTOGALERIJA] ‘Doživljaji iz Planice’

Datum:

Danes se je s posamično tekmo začel zaključek svetovnega pokala v smučarskih skokih. Po včerajšnjem preizkusu letalnice je bila danes na sporedu že tekma, kjer smo se Slovenci ponovno veselili zmage. Peter Prevc je še 14. v sezoni stopil na najvišjo stopničko, na odru za zmagovalce pa se mu je s 3. mestom pridružil še Robert Kranjec. Jutri in v nedeljo sta v Planici na sporedu dve posamični tekmi, v soboto pa še ekipna tekma.

Ker je to slovenski praznik, ki se ga ne sme zamuditi in zanj velja skoraj enako kot za Triglav – da ga je treba osvojiti vsaj enkrat v življenju – tudi za Planico velja, da jo mora pravi Slovenec vsaj enkrat obiskati. Tudi mi smo bili tokrat v Planici in za Vas posneli nekaj fotografij  – zanima pa nas tudi, kako ste in boste Planico v naslednjih dneh doživeli vi.

Pošljite nam Vaše ‘Doživljaje iz Planice’
Za začetek Vam ponujamo nekaj fotografij z današnje tekme, bomo pa za Vas pod Poncami tudi naslednje dni, ko bo planiški praznik dosegel svoj vrhunec. Jutri se bomo iz Planice v živo javljali med našimi dnevnimi poročili, prav tako pa bomo vse zgodbe in rezultate naših orlov spremljali tudi na portalu. Poleg vseh uspehov, ki so jih in jih še bodo naši orli dosegli v naslednjih dneh, nas zanima, kako Planico doživljajo navijači, zato Vas vabimo, da nam pošljete svoje fotografije s planiškega praznika ter svoje ‘Doživljaje iz Planice’ podelite z nami. Svoje fotografije ali videe nam lahko pošljete na e-naslov: [email protected].

Za uvod Vam ponujamo nekaj ‘planiških doživljajev’ današnjega dne:

R. V.

 

Sorodno

Zadnji prispevki

Zakaj ne “fajtajo” za 200 tisoč Slovenk brez stalnega ginekologa?

Neiskrenost Inštituta 8. marec se razkriva z dejstvom, da...

Kakšne bodo posledice zaletave in aktivistične zunanje politike Tanje Fajon?

V Sloveniji in tujini je odmeval bizaren izraz žalosti...

Za Trumpovo dokumentacijo so bili pripravljeni tudi ubijati

Agenti FBI, ki so zasegli Trumpovo predsedniško dokumentacijo v...

Odtujenost prebujenske elite

V mnogih evropskih državah se krepi nezaupanje v politično...