Goloba zasenčila ženska v čudoviti obleki

Datum:

Danes v Bruslju poteka zasedanja Evropskega sveta, v petek pa vrh evrskega območja v Bruslju. Zasedanja voditeljev EU se je udeležil tudi Robert Golob, ki se je ob prihodu sprehodil po rdeči preprogi proti medijem, da bi podal izjavo. A njegov prihod ni ostal neopažen, več tujih poročevalcev, bruseljskih dopisnikov, so ugotovili, da je Golob v drugem planu, in ob sliki zapisali, da bi si rdečo preprogo zaslužila ženska, ki je hodila ob njem. 

                   

“Redek prizor na vrhih srečanj Sveta EU v Bruslju – moda. Desna roka slovenskega premiera Roberta Goloba je danes zjutraj postregla z videzom, zaslužila bi si rdečo preprogo,” je dejal bruseljski dopisnik Jack Parrock. Objavo je komentiral tudi drug bruseljski dopisnik Dave Keating in dejal, da je ob njenem prihodu med novinarji završalo, “kdo je ona in zakaj je tako čudovita?” 

Domet slovenskega premiera – Golobe izjave zanimajo le STA in RTV
“Jedrska tehnologija mora imeti mesto v ogljično nevtralni prihodnosti Evrope,”
je ob prihodu povedal Golob, seveda le slovenskim novinarjem. Okvir o čistih tehnologijah, ki ga bodo danes obravnavali voditelji, je po njegovih besedah pomemben na dolgi rok in ne toliko za konkretne projekte, kot je Jek 2.

Robert Golob (Foto: STA)

A bolj kot njegove izjave je ostale novinarje zanimala spremljevalka. Ob spodnjem videoposnetku je Parrock dejal: “Lekcija, kako lahko ena oseba z nasmehom in rožnato obleko razveseli vsakogar”  in “to se zgodi, ko naredijo vrh brez novic – najdemo jih!”

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Kulturni boj je zadnja “deviza” levice

"S tem bi radi na plano potegnili devizo, ki...

Prepoved Airbnb bo stanovanjsko krizo še poglobila

Kot smo že pisali tukaj, je stranka Levica glavni...

Za samopromocijo bi tudi lagal

Kako daleč gre lahko posameznik za pridobivanje "všečkov", slave...

Ali so partizani osamosvojitelji? Malo morgen!

Predsednica države Nataša Pirc Musar je ob dnevu državnosti...