Grozljivo: Moški ob prihodu domov našel svoje noseče dekle obglavljeno!

Datum:

Iz Španije poročajo o strašljivem odkritju, ob katerem zaledeni kri po žilah. Moški je namreč ob prihodu v stanovanje naletel na prizor, ki ga zlepa ne bo pozabil, v postelji je namreč našel svoje obglavljeno dekle, ki je bilo v šestem mesecu nosečnosti.  

Juan Vicente se je v torek popoldan vrnil iz službe, ko je v domači postelji zagledal obglavljeno dekle Isabell Eleno Raducanu. Ta je imela po poročanju lokalnih medijev na levi strani vratu veliko rano zaradi vboda noža. Romunka, ki je imela iz prejšnjega razmerja osemletno hčerko, je domnevno prej delala kot prostitutka, vendar ni  znano, ali je to kakorkoli povezano z njenim umorom.

Do aretacij še ni prišlo
36-letnica je živela v mestu Xativa v provinci Valencia in je ob umoru pričakovala otroka s svojim partnerjem Vincentom. Policija je bila na mesto umora poklicana okrog 16.10 in kmalu zatem se je pričela odvijati kriminalistična preiskava. Po poročanju britanskega Daily Maila v zvezi z umorom še ni prišlo do nobenih aretacij.

Foto: Facebook

Ko je novica o okrutnem umoru prišla na dan, je mestni svet mesta Xative obsodil umor, župan Roger Cerda pa je razglasil celo dan žalovanja za žrtev umora. V mestu so v poklon žrtvi namenili minuto tišine. Prijateljica pokojne Magnolia Molines Dominguez je povedala, da bo pričela z vodenjem kampanje, da zadosti pravici za pokojno. Na družabnem omrežju Facebook je zapisala, da obljublja, da bo poiskala pravico in da bo naredila vse, kar je v njeni moči, da poskrbi za njeno hčerko. “Prijateljica, rada te imam od prvega dne, ko sem te spoznala, in imela te bom rada za vedno. Počivaj v miru, draga moja.” 

Foto: Facebook

H. M.

Sorodno

Zadnji prispevki

Levičarski “skriti” aktivisti klonili pod težo Grimsovih argumentov o migracijah

Direktor PU Ljubljana je za medije dejal, da skupine...

Nika Kovač se je povezala z eno glavnih Putinovih operativk v EU parlamentu

Inštitut 8. marec se je v sklopu nadaljevanja aktivističnih...

Ne zamudite pogovornega omizja na temo “Štajerska si zasluži več!”

Danes ob 19.15 bo na 2. Programu NOVA24TV prenos...