Grozljivka iz Španije: kanibal po umoru razkosal mater, z njenim truplom pa je nahranil celo svojega psa!

Alberto Sanchez Gomez (Foto: Youtube, posnetek zaslona)

Iz Španije poročajo o grozljivem dogodku, 26-letni kanibal je namreč policiji priznal, da je umoril svojo mater, razkosal njeno truplo na tisoč koščkov in skupaj s svojim psom pojedel njene ostanke!

26-letni nekdanji natakar Alberto Sanchez Gomez je bil s strani policije v Madridu aretiran potem, ko je priznal umor svoje matere Marie Soledad Gomez. Dejanje je priznal, ko ga je v njegovem stanovanju obiskala policija, saj je bila njegova mati pogrešana že en mesec, podrobnosti zločina pa so naravnost grozljive.

Kot navaja portal Voice of Europe, je Gomez po umoru razkosal truplo svoje matere na tisoč majhnih koščkov, nekatere je skuhal, nekatere pa zavrgel. V stanovanju je policija našla ostanke matere v šestih zabojnikih. Nekaj njenih posmrtnih ostankov je Gomez pojedel sam, z njimi pa je nahranil tudi svojega psa.

Zabojniki, v katerih so našli dele posmrtnih ostankov. (Foto: YouTube, posnetek zaslona)

Kanibal je bil do matere nasilen že v preteklosti, načina umora pa ne bodo mogli potrditi
“Ker so koščki trupla tako majhni, bo skoraj nemogoče odkriti, kako jo je umoril. Veliko časa je minilo od umora in truplo je v precej slabem stanju,” je policijski vir povedal za medije. Že pred tem naj bi policija Gomeza obravnavala zaradi nasilja do matere, prav tako pa tudi zaradi prekrškov v zvezi z drogami.

Stavba, v kateri se je zgodil umor. (Foto: YouTube, posnetek zaslona)

J. Ž.

 • Peter

  Spet nov dosežek in presežek žurnalizma Nove.
  Kolikokrat ste že tukaj prebrali, da si s takimi “članki” delate slabo uslugo, pa še kar vztrajate.
  Ali pa sploh ne berete komentarjev, no?

 • von Rhein

  Če želite biti “informativni” vsebino takega dogodka skrajšajte na nujnih nekaj besed.Vse okoliščine,ki verjetno zanimajo samo ljudi v soseščini izključite.Sicer pa informacije te vrste spadajo res med grozljivke.Grozljivk,malo drugačnih,imamo v Sloveniji dovolj.

 • Nata

  Tole spada na Škandal !!

 • Antonius

  Uvozniki šerijatarjev so srečni, ker je grozljivi umor matere storil čistokrvni Španec. Šerijatarjem ni mogoče očitati kaj hujšega od šoferskih početij, kakšne eksplozije se najdejo vmes, mesarskih nožkanj, posilstev, ropov in splošnega verskega teroriziranja.
  No, ja, jaz ostajam še naprej vznemirjen, zaradi moje osebne varnosti.
  Mamo je pojedel? Šerijatar bi jo poceni odnesel, zaradi kulturne neprilagojenosti.

  • xtc

   Verjetno je bol iz Sanchezove stranke oni so napredni saj veš in eko.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!