fbpx

Grozljivka iz Španije: kanibal po umoru razkosal mater, z njenim truplom pa je nahranil celo svojega psa!

Alberto Sanchez Gomez (Foto: Youtube, posnetek zaslona)

Iz Španije poročajo o grozljivem dogodku, 26-letni kanibal je namreč policiji priznal, da je umoril svojo mater, razkosal njeno truplo na tisoč koščkov in skupaj s svojim psom pojedel njene ostanke!

26-letni nekdanji natakar Alberto Sanchez Gomez je bil s strani policije v Madridu aretiran potem, ko je priznal umor svoje matere Marie Soledad Gomez. Dejanje je priznal, ko ga je v njegovem stanovanju obiskala policija, saj je bila njegova mati pogrešana že en mesec, podrobnosti zločina pa so naravnost grozljive.

Kot navaja portal Voice of Europe, je Gomez po umoru razkosal truplo svoje matere na tisoč majhnih koščkov, nekatere je skuhal, nekatere pa zavrgel. V stanovanju je policija našla ostanke matere v šestih zabojnikih. Nekaj njenih posmrtnih ostankov je Gomez pojedel sam, z njimi pa je nahranil tudi svojega psa.

Zabojniki, v katerih so našli dele posmrtnih ostankov. (Foto: YouTube, posnetek zaslona)

Kanibal je bil do matere nasilen že v preteklosti, načina umora pa ne bodo mogli potrditi
“Ker so koščki trupla tako majhni, bo skoraj nemogoče odkriti, kako jo je umoril. Veliko časa je minilo od umora in truplo je v precej slabem stanju,” je policijski vir povedal za medije. Že pred tem naj bi policija Gomeza obravnavala zaradi nasilja do matere, prav tako pa tudi zaradi prekrškov v zvezi z drogami.

Stavba, v kateri se je zgodil umor. (Foto: YouTube, posnetek zaslona)

J. Ž.