Grozljivo: Vzgojiteljica v jaslih umorila otroka, ker je preveč jokal

Datum:

Vzgojiteljica v Lyonu je minulo sredo s čistilcem odtokov ubila 11-mesečnega otroka, ker je preveč jokal, poročajo tuji mediji. Reševalne službe, ki so že ob 8. uri zjutraj prispele na kraj zločina, so sporočile, da so deklico v zasebnem vrtcu našli brez znakov življenja in so jo takoj odpeljali v bolnišnico. Kljub vsem poskusom oživljanja je otrok umrl, poroča revija Fenix.

Tuji mediji poročajo, da je 27-letna vzgojiteljica iz Lyona v Franciji s čistilcem za odtoke ubila 11-mesečnega otroka, ker, kot je dejala, ni več mogla prenašati otroškega joka. Preiskovalci so sprva sumili na nesrečo, a je kmalu postalo jasno, da je otroka ubila vzgojiteljica. “Vzgojiteljica je delovala v navalu besa,” piše lokalni časopis Le Progrès. Preiskovalcem je razkrila resnico, da je otroku dala tekočino za čiščenje odtokov, saj je deklica nenehno jokala.

Odvetnik vzgojiteljice je za lokalno televizijo BFMTV povedal, da v njenih dejanjih ne vidi nobenega namena, da bi ubila otroka. Vzgojiteljica pa je po drugi strani najprej trdila, da je otroku pomotoma dala strupeno tekočino in da jo je le “želela pomiriti”. Kasneje je priznala, da je deklico najprej s tekočino poškropila, potem pa jo je prisilila še k pitju. Po poročanju medija Le Progrèsu je bila tekočina, ki jo je vzgojiteljica dala deklici, “DesTop”, močno čistilo za odtok. Vzgojiteljici so odredili pripor, obtožena je naklepnega umora osebe mlajše od 15 let.

Foto: zajetje zaslona/actu.fr

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Trump ob koncu konvencije RNC napovedal deportacijo nezakonitih priseljencev in podpornikov Hamasa

Donald Trump je tudi uradno republikanski predsedniški kandidat. Nominacijo...

Ministrica se še naprej trudi razdeliti neuporabne Linux računalnike

Ministrica za digitalno preobrazbo  Emilija Stojmenova Duh bi morala...

Vlada želi davčno uničiti še eno priljubljeno obliko podjetništva

Vlada Roberta Goloba pripravlja nov predlog zakona o dohodku...

Ni služb: Švarc Pipanova, Škoficeva in Kaja Širok ostajajo na nadomestilih

Robert Golob je ta mesec prejel 6726 bruto ali...