Homokanibalizem v Nemčiji: Po zmenku umoril in nato posilil svojega ljubimca, na koncu pa še zaužil njegove posmrtne ostanke!

Datum:

Nemška policija je prišla do šokantnega odkritja. Gre za posmrtne ostanke okrutno umorjenega moškega, ki je bil po vsej verjetnosti žrtev kanibala. Zločinec naj bi svojo žrtev sicer spoznal na spletnem portalu za zmenke, nakar jo je zvabil domov, umoril, spolno zlorabil in nato zaužil njene posmrtne ostanke. 

Nemška policija je že pridržala morilca 44-letnika. Posmrtni ostanki so bili odkriti 8. novembra, za njim pa so se izgubile sledi v začetku septembra. Najprej so sprehajalci naleteli na kosti žrtve, nedavno pa je policija odkrila še nekatere druge dele telesa umorjenega pa tudi morilca. Pri iskanju je policija uporabila izurjene pse, ki so jih privedli do stanovanja zločinca. Kot se je izkazalo je šlo za 41-letnega Nemca, ki se je preživljal kot učitelj. In prav on je s Stefanom T. komuniciral preko portala za zmenke. Tožilstvo storilca sicer sumi umora s spolnim ozadjem, poroča pch24.

So pa preiskovalci prišli do novih šokantnih spoznanj. Zločinec naj bi namreč na spletu iskal informacije, ki se nanašajo na kanibalizem. Prav tako so v njegovem stanovanju odkrili nože in žage za rezanje kosti pa tudi sledove krvi. Ob tem tožilstvo domneva, da je izrojenec svojo žrtev najprej umoril, zatem pa potešil svojo spolno slo. V nadaljevanju se domneva, da naj bi sledila pojedina s človeškim mesom, kar pa bo težko dokazati, ker je kriminalec vztrajno brisal sledi kriminalnega dejanja. Med drugim je navedeno, da naj bi telo razkosal.

Kanibalizem. Fotografija je simbolična. (Foto: Twitter)

Podobna zgodba pa prihaja tudi iz sosednje Avstrije. Lani je na dunajskem sodišču prišlo do razsodbe v enem najbolj bizarnih sodnih primerov v zadnjem času. 64-letni Avstrijec, imenovan Alfred U., ki je na grozljiv način ubil in raztrgal prostitutko, njene ostanke pa zamrznil, da bi jih kasneje pojedel, je bil obsojen na dosmrtno zaporno kazen. Sicer gre za dedka sedmih vnukov, kazen zanj pa je bila razglašena 13 mesecev potem, ko je bil na dnu Nežiderskega jezera na avstrijsko-madžarski meji najden brezglavi trup njegove 28-letne žrtve. Sledenje morilcu so raziskovalcem omogočili ravno DNK-vzorci, do katerih so prišli ob najdbi trupla.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

V Krško prihajajo kandidati za evropske poslance

Kot na svoji Facebook strani obvešča Mestni odbor SDS...

Zaključena preiskava umora moškega, ki je bil umorjen in najden v gozdu

Gorenjski policisti so bili v ponedeljek, 8. aprila 2024,...

Bodo Socialni demokrati zgrmeli v pozabo ali se pomaknili v politično sredino?

Gospodarski minister Matjaž Han je dan pred kongresom Socialnih...

Bodo koalicijski partnerji sprejeli Vesela za komisarja ali premierja?

Te dni se v obeh koalicijskih partnericah "svobode" verjetno...