Huligan sredi Ljubljane napadel Ukrajinko!

Datum:

Na spletnem forumu Reddit se je pojavil videoposnetek incidenta v Ljubljani, med katerim je neznani voznik, po govorici južnjak z ljubljanskimi tablicami, sredi ceste nad Ukrajinko izvedel nasilje.

Kot piše portal Siol.net,  je moški, po govorici sodeč neslovenec, svoje vozilo ustavil sredi ceste in s kletvicami ter udarci po steklu zagrozil voznici za njim, ki naj bi bila v avtomobilu z ukrajinskimi registrskimi oznakami. Kot je razvidno iz videoposnetka, je moški svoj avtomobil ustavil sredi ceste na Orlovi ulici v Ljubljani, nato pa odkorakal do vozila za sabo in verbalno napadel voznico, pri čemer je med drugim omenil njeno domnevno ukrajinsko poreklo. Zanimivo, o svojem južnem poreklu se voznik ni nič vprašal.

Agresivni voznik naj bi ukrajinsko voznico, po tem, ko je z Dolenjske ceste zavila v ožjo ulico, ki jo vidimo v videoposnetku, prehitel in začel voziti zelo počasi, ko mu je zahupala, pa se je povsem ustavil in izstopil iz vozila. Dogodek naj bi že prijavila policiji.

Ukrajinka, ki je vozila več kot 10 let star VW pasat, da bi pobrala hčerko iz tabora, je bila ustavljena in se ji je približal ta mačo, ki je očitno zelo pogumen z žensko in je želel izraziti svoja politična stališča. Misija je zdaj izpolnjena, kajne?” je zapis na družbenem omrežju Reddit.

Ja tudi to je Jankovičeva Ljubljana. Bo policija tokrat odkrila, kdo je bil ta nestrpni voznik?

e-Maribor

Sorodno

Zadnji prispevki

Po infarktu je na helikopter čakal kar uro in pol

Osebo, ki jo je zadel srčni infarkt je kar...

Nove obdavčitve: Za vrtno uto ali rastlinjak boste mogli plačati komunalni prispevek

Vlada Roberta Goloba oziroma ministrstvo za naravne vire in...

Vabljeni na Ritem srca – festival sodobne krščanske glasbe

Radio Ognjišče tudi letos pripravlja festival sodobne krščanske glasbe...

V Kongu spodletel državi udar

Vojska Demokratične republike Kongo trdi, da je danes preprečila...