Italijanski politik v bran Madžarski in Orbanu: “To je najplemenitejša obliko demokracije”

Datum:

Medtem ko Orbana zaradi tega, ker hoče z zakonom zaščititi madžarsko mladino pred LGBT ideologijo, napadajo vsi evropski osrednji mediji in politiki, ki so zvestejši Bruslju kot lastnim domovinam, se mu je v bran postavil italijanski politik, ki trdi, da je madžarski premier Evropi pokazal, kaj je resnična demokracija.

Sicilijanski koordinator italijanske desne Lige Igor Gelarda je za madžarski medij Magyar Nemzet v intervjuju rekel: “Mislim, da gre, če se suverena vlada odloči dodatno zaščititi mladoletnike s tem, da dovoli družinam svobodno vzgajati svoje otroke v skladu s svojimi tradicijami, nazori in verskimi prepričanji brez zunanjih vplivov, za vprašanje časti in priznanja.”

V pogovoru z madžarskim medijem je povedal tudi, da zakonodaja, ki ščiti svoboščine tistih, ki so drugačne spolne usmeritve, ne bi smela omejevati pravico družin do tega, da svobodno vzgajajo svoje otroke, kot želijo. “Ko enkrat napolnijo 18 let, bodo lahko živeli svoja življenja v skladu s tem, kako so bili vzgojeni , n s svojimi vrednotami in prepričanji. Z mladoletniki je lahko manipulirati in nanje vplivati, zato potrebujejo zaščito”, meni Gelarde, ki je prav tako izjavil, da si del zakona, ki zagotavlja strožje kazni za otroško pornografijo in spolne zlorabe, zasluži posebno priznanje.

V intervjuju je Gelarda komentiral tudi nove napade Bruslja, ki Madžarski očita, da je “nedemokratična”. Italijanski politik se je tudi v tem pogledu postavil v bran Orbanu, saj je prepričan, da je ravno on tisti, ki lahko uči Evropo o resnični demokraciji.

“To, da je madžarska vlada napovedala referendum glede novega zakona za zaščito otrok, je po mojem mnenju genialna poteza. S tem dokazuje, da je volja ljudstva glavna skrb madžarskega vodstva. Gre za najplemenitejšo obliko demokracije. Če bi italijanska vlada ravnala enako glede kriminalizacije t. i. »homofobije« in »transfobije«, ali glede migrantske politike, bi velika večina Italijanov glasovala proti”, je rekel Gelarda in ob tem izjavil tudi, da Liga trdno podpira Madžarsko. Ne le zaradi zakona samega, temveč zato, ker meni, da so vse države suverene in da imajo pravico sprejemati odločitve v skladu z voljo ljudstva.

“Mi Sicilijani in Italijani bi zelo radi imeli besedo glede migrantske invazije na našo državo, vendar pa nas žal nihče nič ne vpraša”, je še dodal italijanski politik.

Andrej Sekulović, Demokracija

Sorodno

Zadnji prispevki

30 let pozneje: Zarota Depala vas

Nedavno se je predsednik SDS Janez Janša odzval na...

Grozljive posledice legalizacije evtanazije v Kanadi, ki prihajajo tudi k nam

Evtanazija in samomor s pomočjo sta sprva v Kanadi...

Milei Ukrajini predal helikopterja, ki ju je Argentina prejela od Rusije

Argentina je Ukrajini predala dva večnamenska helikopterja Mi-171E, ki...

Spelji se, Ursula!

Globalistične elite so prepričane, da najbolje vedo, kaj je...