Janez Janša: Udeležite se volitev in oddajte svoj glas za kandidate SDS

Datum:

Pred lokalnimi volitvami prihodnjo nedeljo je predsednik SDS Janez Janša pozval volivke in volivce, naj se volitev zagotovo udeležijo.

                   

Pozval jih je tudi, naj v dobro svojega kraja oddajo svoj glas za kandidate, ki nastopajo na listah SDS. Poziv Janeza Janše objavljamo v celoti:

Spoštovane občanke, spoštovani občani!

Radi imamo svoj kraj. Ponosni smo nanj, saj je to prostor, kjer je naš dom. Ponosni smo na svojo domovino. A ta se začne doma, v našem kraju. Ko delamo obračune za preteklost in ko razmišljamo o prihodnosti, razmišljamo o svoji družini, o svojem domu, o svojem kraju. Ko nas doma in po svetu vprašajo, od kod smo, ponosno povemo ime svojega kraja. Znamo ga opisati tako, da zaživi pred očmi spraševalca.

V Slovenski demokratski stranki smo zbrani ljudje, ki imamo radi svoj kraj in svojo domovino. Ni nam vseeno, kaj se dogaja okrog našega doma in v naši občini. Pripravljeni smo delati za skupno dobro. Zato na letošnjih lokalnih volitvah več kot 2.700 članov in simpatizerjev SDS prosi za vašo podporo. Nihče drug v Sloveniji ni zmožen ponuditi takšne izbire. Zato, ker nam ni vseeno, kako bo jutri in kako bodo živeli v prihodnje naši otroci in vnuki.

Naš kraj in naša občina sta lahko še bolje urejena in do ljudi bolj prijazna. Vse se začne tam, kjer živimo. Zato vas prosim, da 18. novembra 2018 greste na volišča in glasujete za kandidate za župane naše stranke ali za tiste županske kandidate, ki jih podpira naša stranka ter za kandidate za občinske in mestne svetnice in svetnike, ki kandidirajo na naših listah v občinah po vsej po državi.

Janez Janša

Sorodno

Zadnji prispevki

Pripadniki ISIS v ruskem zaporu zajeli dva paznika

Ruska tiskovna agencija TASS poroča o krizni situaciji v...

Černač: Slovenija je izgubila vso verodostojnost

Po medijskem razkritju zaušnice, ki jo je Evropska komisija...

Na “mavrični maškaradi” tudi LGBTQ+ sekcija za Palestino

Včeraj se je s povorko po ulicah prestolnice zaključil...

SDS: Poraz vladajoče koalicije na evropskih volitvah bo še povečal njeno nesposobnost

Slovenska demokratska stranka je na seji sveta SDS opravila...