Je Gašper Tič svojega morilca omamil in spolno zlorabil?

Datum:

Kaj je v ozadju nedeljskega umora na Trubarjevi, ki je pretresel slovensko javnost? V obračunu z nožem je bil namreč do smrti večkrat zaboden 44-letni dramski igralec Gašper Tič. Njegov domnevni morilec, 20-letni Stefan Cakić, je po poročanju nekaterih slovenskih medijev policiji po prijetju povedal, da naj bi ga Tič z nožem silil v spolni odnos, na truplu žrtve pa so policisti odkrili več kot deset vbodnih ran. Na Novi24TV pa smo od zaupnega vira izvedeli, da sta se Tič in Cakić družila že v soboto na t. i. paradi ponosa, po kateri sta skupaj odšla v Box bar nasproti ljubljanske železniške postaje. Taksi ju je okrog 6. ure zjutraj odpeljal na Trubarjevo 24, kjer je stanoval igralec. Po naših informacijah naj bi bil nadaljnji potek dogodkov drugačen, kot poročajo drugi mediji.

Informacije smo poskušali preveriti na policiji. Naše vprašanje: “Spoštovani! Prosimo za potrditev ali zavrnitev naše informacije, ki smo jo prejeli v zvezi z nedeljskim umorom na Trubarjevi. Po naših neuradnih podatkih naj bi G. T. storilca S. C.-ja omamil in spolno zlorabil. Storilec naj bi G. T.-ja zabodel, ko se je zavedel, kaj se mu je zgodilo.”
Predstavnica za odnose z javnostmi na PU Ljubljana, Maja Ciperel Adlešič, nam je odgovorila, “da zaradi spoštovanja določil o varstvu osebnih podatkov na vaše vprašanje ne moremo odgovoriti. Hkrati pa tudi pojasnjujemo, da preiskava glede konkretnega primera še ni
zaključena”.

Osumljeni Cakić je sicer še vedno v policijskem pridržanju in ga še niso prepeljali pred preiskovalnega sodnika, v pridržanju pa lahko ostane največ 48 ur. Policija naj bi sicer v krvi storilca našla tudi GHB oziroma drogo za posilstvo. Bojan Požar dogodek že primerja z novo afero Baričevič.

T. F.

Sorodno

Zadnji prispevki

Putin in Hamas imata enak modus operandi glede načina vojskovanja

Franco Fiumara je doktor pravnih in političnih ved. Je...

[Video] Ne prav bistre Golobove objave

"Izgleda kot osnovnošolec, ki se nekej pifla na pamet....

[Video] “Vsi smo Uroš Jernejc!”

Ljubljanski župan Zoran Janković zastruplja vodo in uničuje vse,...

Klofuta Klakočar Zupančičeve

Za tovarne laži, ker smo pisali, da dodatno dela...