Je Soros pobudnik 200 milijonske kazen proti Madžarski?

Datum:

Finančni špekulant George Soros ima vzvod za vplivanje na odločitve Evropskega sodišča. Le nekaj ur potem, ko je le-to obsodilo in finančno kaznovalo Madžarsko, je vodja NVO-ja, ki jo je z izdatnimi sredstvi podprl milijarder Soros, proslavil sodbo zoper Madžarsko s strani vrhovnega sodišča EU. Govora je o 200 milijonih evrov kazni in en milijon obresti dnevno, če bo država še naprej varovala mejo. 

Madžarska in njena narodna identiteta sta vnovič na udaru globalista Georgea Sorosa, ki ju skuša uničiti z vsiljenim multikulturalizmom. Trn v njegovi peti predstavlja madžarska politika doslednega varovanja državnih meja pred vdorom ilegalcev iz držav tretjega sveta, poroča Remix News.

Le nekaj ur po odločitvi Evropskega sodišča, ki je oglobilo Madžarsko z 200 milijoni evrov kazni in dodatno naložilo milijon evrov obresti za vztrajanje pri varovanju državnih meja, je vodja nevladne organizacije ESI Gerald Knaus proslavil sodbo sodišča. Na omrežju X jo je označil za “zgodovinsko”.

Fundacija za odprto družbo financira ESI
ESI navaja Fundacijo za odprto družbo (OSF) kot svojega “poglavitnega oziroma temeljnega financerja”, pri čemer OSF služi kot primarna platforma za dotičnega milijarderja, ki je znan po svojih špekulativnih naložbah ter potopu angleške banke Bank of England.

Madžarsko bi finančno bankrotiral
Soros je sicer že dolgo časa javno pozival, da je Madžarsko potrebno kaznovati z denarnimi kaznimi ter da se jo pripelje do situacije, ko bo imela težave z izplačevanjem pokojnin, financiranjem šolstva in bolnišnic. Znano je, da je ESI tesno povezan s Sorošem, organizacijo pa vodi avstrijski družboslovec Knaus, ki ima dostop do vseh večjih evropskih institucij.

Sorošev genocid nad belimi Evropejci
ESI pripravlja tudi zaupna poročila, ki naj bi imela vpliv na politično dogajanje v Bruslju. Knaus ima prav tako vpliv na uredniško politiko medijev, ki redno kritizirajo Madžarsko. Madžarski premier Viktor Orban je ob tem opozoril, da je Sorošev cilj sprememba tradicionalne podobe evropskega kontinenta, ki je krščanska in evropska.

Evropo želi spremeniti v rasno in kulturno mešano celino, zato ne čudi, da je belih Evropejcev vse manj. Madžarska je že sporočila, da globe ne bo plačala, se pa lahko denar odšteje od madžarskega proračuna za EU. Že dolgo je očividno, da sodišča odkrito delujejo proti Orbanovi in drugim konservativnim vladam, zato so le-te v bistveno slabšem položaju.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

[Fotogalerija] Prešerno vzdušje na srečanju podpornikov SDS v Bovcu

S sobotnim tradicionalnim srečanjem odborov stranke SDS v Bovcu...

[Kraja otrok] Kako je bil policist Staneta Dolanca nagrajen za krajo dojenčka

Preiskovalna komisija DZ o odvzemih mladoletnih oseb oziroma o...

Pot na Okrešelj zaradi ogromne količine kamenja do nadaljnjega zaprta

V Logarski dolini so vzpostavili dostopnost do parkirišča pod...