Julian Assange: “Hillary Clinton in teroristi imajo iste temelje!”

Datum:

Ustanovitelj WikiLeaksa Julian Assange bo naslednji teden, 14. novembra, zaslišan na Švedskem, kjer je osumljen spolnega napada. Zaslišan bo na ekvadorskem veleposlaništvu v Londonu, kjer živi od leta 2012. Zaslišanje bo izvedel ekvadorski tožilec ob prisotnosti predstavnice švedskega pravosodja. Assange bi rad ustavil diplomatski zastoj, ki nastaja v zadnjih letih, ves čas pa razkriva neodpustljive grehe Hillary Clinton.

                   

Assangeu očitajo dejanje spolnega napada, ki naj bi se zgodilo v letu 2010, on pa vse obtožbe zanika. Če se bo strinjal, mu bodo vzeli tudi vzorec DNK.

V oči pa bode informacija, ki slabo luč meče na ameriško predsedniško kandidatko Hillary Clinton. Obstaja namreč elektronsko sporočilo, ki dokazuje, da Clintonova dobiva sredstva za svojo kampanjo iz istih virov kot teroristična organizacija IS za svoja podla dejanja. Sporočilo, ki to razkriva, je iz leta 2014. To je od nedolgo po tem, ko je prepustila mesto državne sekretarke vodji svoje kampanje Johnu Podesti. To sporočilo naj bi bilo najbolj pomembno v celotni zbirki, poroča Express.

Assange je dejal, da imata Clintonova fundacija in IS iste temelje, kar pa je izredno zaskrbljujoče, če bo prav ona izvoljena za predsednico.

B. P.

 

Sorodno

Zadnji prispevki

Portugalska: V bližini plaž vse pogosteje opaženi kiti

Na Portugalskem so kiti, ki prebivajo v Atlantiku, vse...

Mahnič: Lah kot priča ne more biti predsednik preiskovalne komisije o Gen-I, to je zloraba uradnega položaja

Poslanec in član preiskovalne komisije o ugotavljanju domnevnega finančnega...

Hezbolah z več kot 160 raketami nad Izrael

Hezbolah je danes v zgodnjih jutranjih urah na Izrael...