Kaj seks bomba Pamela Anderson obleče pod plašč? Ničesar!

Datum:

Pamela Anderson se je v ponedeljek predstavila v St. Tropezu, kjer se je fotografirala, ob tem pa izpostavila skoraj preveč. Vznemirljive slike so zaokrožile po spletu.

Legenda priljubljene serije iz devetdesetih, Obalne straže, je v začetku tega meseca dopolnila 50 let, a je še zmeraj videti neverjetno. V ponedeljek je s fotografijami iz St. Tropeza širši javnosti ponudila sočne fotografije, s katerimi dokazuje, da leta ne pomenijo ničesar.

Na slikah nosi rdeč plašč svoje blagovne znamke in zapeljivo pogleduje v kamero, hkrati pa razkriva, da pod plaščem ne nosi ničesar. Ob pregibu ga je očarljivo potegnila na stran in občinstvu razburkala domišljijo. Bokov in delov, ki jih skriva s postavitvijo nog, je nemogoče spregledati. Z roko v laseh svojo seksualnost še bolj poudari, hkrati pa je s privlačnim telesom videti mlajša.

Rdeč plašč je združila s črnimi škornji, ki segajo nad koleno, čipkastimi rokavicami in zapeljivimi zadimljeno naličenimi vekami.

Javno je objavila tudi izpoved ljubezni do ustanovitelja WikiLeaksa
Zadnje tedne je igralka v središču pozornosti zaradi uradne zveze z ustanoviteljem WikiLeaksa, Julianom Assangeom. Prejšnji mesec mu je napisala in poslala bizarno ljubezensko pismo, v katerem je izpovedala svojo strast in ljubezen do ”seksi” 46-letnika ter ga posredovala javnosti. V njem ga je med drugim prosila, naj zapusti veleposlaništvo v Ekvadorju. Pismo je objavljeno na njeni spletni strani. 

A. L.

Sorodno

Zadnji prispevki

Politični analitik: Mene bi bilo sram!

Predsednik vlade je zakuhal nov PR škandal, ko se...

Za oblečene kopalke islamske veroizpovedi kopalni red ne velja?

V kranjskem javnem kopališču so obiskovalci priča vse večjemu...

[Video] Meteorski vzpon zlagane Kamale Harris – od posteljnih aktivnosti do nameščenih afer

Podpredsednica ZDA Kamala Harris je v svoji domovini znana...

Ruska znanstvenica “padla skozi okno”

Umrla je ena izmed vodilnih ruskih ekonomistk Valentina Bondarenko....