Kaj seks bomba Pamela Anderson obleče pod plašč? Ničesar!

Datum:

Pamela Anderson se je v ponedeljek predstavila v St. Tropezu, kjer se je fotografirala, ob tem pa izpostavila skoraj preveč. Vznemirljive slike so zaokrožile po spletu.

Legenda priljubljene serije iz devetdesetih, Obalne straže, je v začetku tega meseca dopolnila 50 let, a je še zmeraj videti neverjetno. V ponedeljek je s fotografijami iz St. Tropeza širši javnosti ponudila sočne fotografije, s katerimi dokazuje, da leta ne pomenijo ničesar.

Na slikah nosi rdeč plašč svoje blagovne znamke in zapeljivo pogleduje v kamero, hkrati pa razkriva, da pod plaščem ne nosi ničesar. Ob pregibu ga je očarljivo potegnila na stran in občinstvu razburkala domišljijo. Bokov in delov, ki jih skriva s postavitvijo nog, je nemogoče spregledati. Z roko v laseh svojo seksualnost še bolj poudari, hkrati pa je s privlačnim telesom videti mlajša.

Rdeč plašč je združila s črnimi škornji, ki segajo nad koleno, čipkastimi rokavicami in zapeljivimi zadimljeno naličenimi vekami.

Javno je objavila tudi izpoved ljubezni do ustanovitelja WikiLeaksa
Zadnje tedne je igralka v središču pozornosti zaradi uradne zveze z ustanoviteljem WikiLeaksa, Julianom Assangeom. Prejšnji mesec mu je napisala in poslala bizarno ljubezensko pismo, v katerem je izpovedala svojo strast in ljubezen do ”seksi” 46-letnika ter ga posredovala javnosti. V njem ga je med drugim prosila, naj zapusti veleposlaništvo v Ekvadorju. Pismo je objavljeno na njeni spletni strani. 

A. L.

Sorodno

Zadnji prispevki

Ne bo jim uspelo ustaviti preiskovanja energetskih poslov Roberta Goloba

Dlje časa smo lahko poslušali o obstoju sumov, da...

Podizvajalci vladajočih, ideološka vojska in udarna pest vladajoče levice

Slovenijo vodi "koalicija s civilno družbo". Predsednik vlade Robert...

Kako so zmerne sile pripeljale (skrajno) levico do zmage?

Razplet nedavnih predčasnih parlamentarnih volitev v Franciji, ki jih...

Pogačar je nesporni kralj toura!

Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je...