Kakšna norost! Majhnim deklicam, ki “verjamejo”, da so fantki, prodajajo majhne pletene penise, da si jih namestijo v spodnjice!

Datum:

Radikalni trans aktivizem je dosegel novo dno. Namesto, da bi se vsaj otrokom dovolilo, da imajo mirno in normalno otroštvo, kjer ni prostora za ideologije, so sedaj pričeli oglaševati majhne pletene penise, ki so namenjeni deklicam, mlajšim od pet let, ki verjamejo, da so fantki!?

Število otrok napotenih na klinike za spolno identiteto se je v zadnjih letih zelo povečalo. Vpliv na najstnice je dobro dokumentiran, pri tem pa ni določena spodnja starostna meja. Prejšnji teden sta starša Matthew in Klara preko britanske televizije sporočila, da je njuna hčerka kot transspolna oseba, stara le dve leti, družini rekla: “Nisem deklica, mislim, da sem fant”.

Daleč od tega, da gre za osamljen primer v Veliki Britaniji. V letih 2018– 2019 je namreč Služba za razvoj spolne identitete – nacionalna služba NHS England, namenjena mlajšim od 18 let – poročala o 31 otrokih, starih pet let in manj, ki so bili napoteni na omenjeno kliniko. Na tem mestu se marsikdo vpraša, le kaj imajo v mislih starši, ki svoje otroke pri tako nizki starosti diagnosticirajo kot transseksualce in s tem posledično sprožijo postopke, ki lahko povzročijo pohabljenje in sterilizacijo.

Pred leti prodajali mini silikonske penise za deklice, mlajše od pet let
Transaktivizmu se je s pridom pričela prilagajati industrija, da bi zadostila potrebam takšnih otrok oziroma bolj njihovih staršev. Na spletni strani TransKids, ki je sodeč po opisu namenjena mladim, ponujajo literaturo prežeto z aktivizmom, kupiti pa je mogoče tudi spodnje hlače za fantke, ki želijo biti deklice in spodnjo majčko za dekleta, ki želijo biti fantje. Gre za stran, ki ji ni tuje prodajanje izdelkov namenjenih transsesksualnim otrokom. Pred štirimi leti se je namreč Daily Mirror razpisal o tem, kako lastnica trgovine, ki pravi, da ima doma transseksualnega otroka, prodaja majhne silikonske penise za deklice, mlajše od pet let.

Foto: Transkids.biz

Otroška telesa postala bojišče v kulturni vojni
Konec tedna je na družabnih omrežjih izbruhnila nevihta, ker je kanadska novinarka Anna Slatz razkrila podjetje, ki prodaja pletene penise, namenjene zelo majhnim otrokom. Gre za podjetje Stitchbug Studio, ki oglašuje majhne pletene penise v štirih različnih barvah: rdeči, modri, bež in beli, zanj pa je potrebno odšteti 6 ameriških dolarjev. Tako imenovan Bitty Bug je sodeč po opisu lahek, udoben, ne potrebuje veliko vzdrževanja in ga je mogoče prati v pralnem stroju.

Slatzova je v pogovoru za Russia Today dejala, da ti izdelki prikazujejo tisto, kar je narobe s sodobno ideologijo spolov. “Otroška telesa so na žalost postala bojišče v kulturni vojni. Hormoni, kirurgija na vrhunske nivoju, veziva, zaviralci pubertete in sedaj pleteni penisi – vse to v imenu lajšanja nekaterih stisk, ki jih ima otrok glede svojega telesa. Nihče ne sme dvomiti o izvoru te stiske ali predlagati druge rešitve zanjo,” je izpostavila kritično in dodala, da takšna praksa prispeva h krepitvi otrokovega sovraštva do samega sebe, dejstvo, da so izdelki narejeni za tako majhna telesa (izdelek je bil za lažjo predstavo nameščen na plišastega medvedka) dokončno dokazuje, da je spolna ideologija v svoji zablodi postala nepopravljiva.

Foto: Zajetje zaslona
Po valu kritik so sliko plišastega medvedka, ki ponazarja nošenje pletenih penisov, nadomestili s fotografijo, ki prikazuje le posebne spodnje hlačke (Foto: Printscreen)

Podjetje spremenilo način oglaševanja
Odkar se je tvit Slatzove razširil kot požar in požel na tisoče komentarjev, se zdi, da se je podjetje lotilo omejevanja škode. Medvedka, ki je bil razviden iz tvita Slatzove namreč ni več. Pri tem pa so še navedli, da Bitty Bug ni več namenjen dojenčkom in malčkom, ampak transspolni mladini. Tudi Debbie Hayton, srednješolska učiteljica, ki se ima za transeskualko, je izrazila ostro kritiko nad tem, da se s trans aktivizmom posiljuje otroke.

Potem, ko je podjetje, ki se je znašlo na tnalu, spremenilo opis za prodajo pletenih penisov, je Haytonova zatrdila, da jim ne verjame niti besede. “Ne glede na to v kaj nas poskušajo prepričati je dejstvo, da je to namenjeno predšolskim otrokom, celo tistim, ki so še v plenicah”. Haytonova je prepričana, da otroci nikakor ne potrebujejo takšnih izdelkov. “Če podoba pletenih penisov sveta ne bo spravila k pameti, kaj ga bo?”, se je vprašala.

“Za otroke, ki imajo starše, povsem navdušene nad tem gibanjem, je prihodnost morda mračna. Ne glede na trditve o “presenetljivo visokih stopnjah samomorov in samomorilnih misli”, ki jih ponavljajo proizvajalci teh drobnih pletenih penisov, morajo biti otroci svobodni, ne pa da so nekakšen projekt svojih staršev. Otroci so žrtve te ideologije in so nepopravljivo oškodovani,” je prepričana Haytonova, ki ob tem dodaja, da ni dovolj, da politiki in oblikovalci politik samo čakajo in upajo, da bo ta izginila. “Potrebno jo je ustaviti”, je izpostavila in dodala, da se je kljub posledicam, ki jo na račun kritike čakajo, odločila spregovoriti in stopiti v bran otrokom. “Petletna deklica v hlačah ne potrebujejo pletenega penisa, če podobe tega ne bodo spravile sveta k sebi, kaj ga torej bo?”

Nina Žoher

Sorodno

Zadnji prispevki

Sanjska pogodba na Darsu za prijatelje Roberta Ilca iz NSi

Episcenter, agencija za merjenje javnega mnenja, ki deluje pod...

Fajonova škodljivo vsiljuje resolucijo o Palestini

Slovenija bo glasovala za polnopravno članstvo Palestine v Varnostnem...

Hladen tuš za Putina iz Kitajske: “Ruski poraz v Ukrajini je neizogiben”

Vojna med Rusijo in Ukrajino je uničujoča za obe...