Kakšno naključje! Streljanje pred Judovskim centrom res ni povezano s protesti v podporo teroristični organizaciji Hamas?

Datum:

Včeraj zvečer je pred Judovskim kulturnim centrom na Križevniški ulici odjeknilo več strelov. Zavladala je panika, saj so bili malo pred tem pred parlamentom množice Palestincev in tistih, ki podpirajo Hamas. Policija še zbira podatke, vsi mediji pa poudarjajo, da incident naj ne bi bil povezan s protestom, kar je po do sedaj zbranih informacijah nemogoče zaključiti.  So pa iz policije sporočili, da so na kraju incidenta našli tulce in da preverjajo za kakšno vrsto orožja gre.

                   

“Glede včerajšnjega obvestila o tem, da so policisti na Križevniški ulici zaznali poke, je bil v nadaljevanju opravljen ogled kraja ter zbiranje obvestil. Najdeni so bili tulci, policisti pa še preverjajo za kakšno vrsto orožja je šlo, ter nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja Povzročitve splošne nevarnosti. Osumljenec še ni znan, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo”, so ravnokar sporočili iz Policije.

Odjeknilo naj bi šest zaporednih strelov, do sedaj znanih podatkih pa ni bil nihče poškodovan. Policisti še preverjajo vse okoliščine dogodka, vsem pa je očitno jasno, da bi bilo res preveliko naključje, da dogodka ne bi bila povezana.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Na zdravnike se vrši pritisk, da pri tem morajo sodelovati…

Novomeški škof Andrej Saje se je kot predsednik slovenske...

Dve tretjini Američanov nezadovoljnih z gospodarskim stanjem države

Po anketi, ki jo je naročila medijska hiša CBS,...

Janković bi “spreminjal pravila igre” za Magnifica

Potem ko študentski pohod na Rožnik in koncert Magnifica...

[Video] Grims: Moti jo svoboda govora in moti jo resnica

Evropski poslanec iz vrst SDS Branko Grims je v luči tokratne...