Kje dopust preživljata Franc Kangler in Sara Isaković

Datum:

Kuloar piše, kje preživljata dopust vrhunska slovenska plavalka Sara Isaković in nekdanji mariborski župan Franc Kangler.

Nekdanja vrhunska plavalka Sara Isaković, uspešna psihologinja, preživlja dopust na hrvaškem otoku Visu. Imetnica olimpijske medalje je na Instagramu objavila nekaj krasnih fotografij s sinom Maxom, ki je februarja dopolnil eno leto, in kot je videti, ob morju zelo uživata. “Polnjenje baterij z vitaminom Sea,” je pripisala. Morski vitamin res vedno dobro dene!

Otok Pag je številnim Slovencem zelo pri srcu, med njimi je tudi Franc Kangler, ki ima tam svojo počitniško hišico. Pred leti se je kot mariborski župan tudi zelo trudil za promocijo Maribora na Hrvaškem; zabavne prireditve “Mariborska noč” v Novalji so marsikomu ostale v zelo lepem spominu. In ker je poletje v polnem zamahu, si je priljubljeni politik privoščil nekaj oddiha na ‘svojem’ otoku.

Sezona se je začela,” je pripisal ob potapljaški fotografiji, ki jo je objavil na Instagramu. Sicer pa je na otoku za vsakodnevne opravke zelo priročno kolo. “Po jutru se dan pozna!” je spomnil na staro slovensko modrost.

Kuloar

Sorodno

Zadnji prispevki

So latvijski Muzej okupacije poškodovali ruski agenti?

"V noči na 28. februar je neznanec odvrgel molotovko...

Gre Svoboda po poti SD? Leto je končala z 868 tisočaki minusa in upadanjem članstva

Gibanje Svoboda v finančnem smislu postaja vse bolj podobno...

SDS: Vlada naj uskladi pokojnine, ker je upokojence spet prikrajšala

"Po skoraj dveh letih vladanja Gibanja Svoboda, Socialnih demokratov...